Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Helene - 9 februari 2009 23:31

Ja, så har jag gjort min sista "gå bredvid" kväll. Nu skall jag vara mogen att hoppa in lite här och var som vikarie. Det var en annorlunda kväll och jag känner verkligen en lust att arbeta här. Skall ha ett samtal med chefen i morgon så allt blir klart. Skall gå en natt också så att jag kan hoppa in lite överallt. Kanske dagtid också om det behövs fast det är jag inte så sugen på.

Nu är jag ganska trött och skall hoppa i säng ganska snart. Akka blev så lycklig när jag kom hem att hon rusade runt i snön som en stolle sen drog hon järnet mot skogen och vips var hon borta.

Under tiden hann jag hitta Tyson på min säng lite lätt yrvaken.



Han gäspade stort och pep ut genom dörren för sin nattliga utflykt.

Såg spår efter honom i nysnön i morse och jag förstår att han tar långa turer och patrullerar ett enormt område.

Kattprinsessan var bara ute en ytterst kort stund. Hon vill inte gärna gå ut nu för tiden.

Nä, dags att sova tror jag.

Stor kram till alla som hittar till min sida!





Av Helene - 9 februari 2009 12:18

Idag pulsade jag genom snö till bilen. Verkade nästan som att alla snön hamnat ovanpå Lilla Blå. Snö som inte ens skulle komma enligt den prognos jag läst. Det gick i alla fall att köra märkligt nog och hästarna kom ut innan klockan blev för mycket. Kul för alla februarilovsbarn i alla fall även om jag kan hålla mig för skratt.

Lite vårkänsla är det i alla fall eftersom fåglarna kvittrar och solen skiner mellan varven.

Kan inte riktigt förstå mig på dom som sköter vägarna i vårt område och då tänker jag inte på markägarna utan på kommunens ansvariga. Det är inte plogat och inte sandat vilket innebär att det är mycket halt och isbildning i hjulspåren överallt. Här är dessutom ganska kuperat med backar och backkrön som inte är så kul att få möte i. Ok att det inte är mycket trafik men ändå tillräckligt för att något borde göras så att man kan känna sig lite mer trygg på vägen. Vi som bor här känner ofta att vi är bortglömda när det gäller detta med snö och is. Kanske är det fel att klaga eftersom vi bor så vackert......

Igår kväll efter en fika hos vännerna så ville inte Lilla Blå starta. Märkligt med tanke på hur jag använt bilen under dagen utan problem. Vi försökte med starkablar men det lät mer som om den var utan diesel. Jaha, nu har den mätaren pajat tänkte jag och stirrade på halv tank. Det är ju så bökigt när en dieselbil är tom på bränsle, jag kände hur irriterad jag blev. Som tur var så upptäckte Janne att en sladd var av och det var just det som var problemet. Sen startade Lilla Blå utan problem. Jag var glad som en lärka igen och susade iväg hemåt. Vilken tur jag hade som kunde få hjälp med en gång. Ibland är turen med mig!

Ha en bra dag - själv skall jag arbeta i em!




Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards