Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Helene - 6 februari 2009 17:19

Jag är skadad och rör mig som en skadeskjuten kråka. Det bultar och värker hela tiden. Min stora skräck, eller en av mina stora "skräckar" är att ramla mellan mina hästar när jag tar in dom. Detta hände idag och jag slog mig illa i höften - igen. Snöblasket och halkan gjorde givetvis sitt och en glad Lisen det andra.

Daisy verkade bli väldigt förvånad över att jag låg på marken helt plötsligt och var tvungen att undersöka spåren efter mitt platta fall. Just då kunde jag inte annat än skratta, men när jag väl fått in dom i sina boxar kände jag hur ont det gjorde. Det är inte smart att ta två hästar samtidigt när underlaget är som det är. Annars är det ok, eftersom dom är väluppfostrade och är vana att gå tillsammans. 

Så nu tänker jag lägga mig en stund och vila höften hur man nu gör det på bästa sätt.

Fick en helt hysterisk vaxduk av min lunchbjudande kompis. Mönstret är katter, men i vilda kulörer och tydligen har hela familjen protesterat när hon vill använda vaxduken. Jag tycker precis som väninnan att tyget är helkul men familjen drog upp gränserna för vad man kan ha på bordet. Helt ok för mig, som nu äger denna vaxduk. Bild kommer en annan dag.

Egentligen borde jag inte klaga på något, men kan inte låta bli när nu regnet kommit och helt saboterat möjligheten att köra normalt i våra backar. Hade önskat att grannen åtminstone hade skottat lite så man slapp slira genom deras gård, men dom verkar inte tänka på att det skulle vara en bra idé att hjälpa snön på traven. Min isbacke uppför sig till och med bättre. Kanske kommer det mer regn under natten så att all snö är borta i morgon, hahaha önsketänkande förstås.

Klockan är bara halv sex eller så och det kommer att bli en ganska lång ensam kväll eftersom jag inte kan ta mig någonstans utan att riskera att inte kunna ta mig hem. Alltså får jag stanna här och göra så lite som möjligt nu när jag är indisponerad.

Hmmm, kanske skall jag bjuda mig på en öl när jag nu har så tråkigt.....

Får väl kolla ölgömman då kanske.

Jag hoppas att det är mycket bättre väglag i morgon för då skall jag hämta batteriladdare för att kunna starta Lisas moppe och så skall jag köra en cykel, fodra och släppa ut hästar - om jag kan röra mig.

Den som lever får se....ha en bra kväll


Av Helene - 6 februari 2009 10:49

Om jag skall bortse från vädret så är det rätt bra idag. Om en stund skall jag på lunch hos en kompis och det skall bli riktigt roligt. Vi har inte setts på ett tag.

Skuttade upp ur sängen med våldsam inspiration och vad blev det av den? Lyckades röra till det i badrummet så till den milda grad att jag var tvungen att röja en stund. Det slutade med att jag skurade allt! Fick för mig att jag skulle sy nya gardiner också men har just nu inget passande tyg. Måste leta i mina gömmor där finns det säkert något jag kan använda.

Tyvärr passar inte dessa tygerna och egentligen gör det inget för dom skall ju användas till projekt nr 2.




Ha det gott idag, det är ju fredag!

Vi hörs!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards