Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Helene - 12 februari 2009 15:35

Nu är jag på plats igen! Med tanke på att jag varit ovanligt intensiv med bloggandet så kändes det konstigt att inte hunnit med det hela igår. Såklart hade jag inte fritt tillträde till datorn eftersom dottern var hemma och satt länge med någon novell som hon skulle läsa färdigt på nätet. Jag hann somna innan hon var klar.

I kväll skall jag äntligen jobba min första natt. Det skall bli riktigt kul inbillar jag mig. Måste alltså vila en stund innan jag åker iväg vid halv nio.

Har precis levererat dottern vid busstationen för vidare färd till mormor.

Hann se skyltfönstren som lockar med rea på kläder och annat spännande men det är inte för mig. Det har det inte varit på evigheter och det känns så trist. Inget jobb - inga pengar. Jag ber alla hålla tummarna för att jag får mycket att göra på det här nya stället. Jag vill inget hellre än att återfå balansen i mitt liv igen.

Igår ringde Lisas bästis och berättade att hennes familj skulle åka till Thailand i dec 2009. Jag vet så väl att det känns som ett oöverstigligt hinder för Lisa att hon skall kmma ut på liknande resa med sin familj. Själv kan jag inte fatta att folk har så mycket pengar att dom kan dra iväg sådär.

Tro mig när jag säger att jag önskar att vi skall kunna resa tillsammans innan det gått alltför lång tid från nu. Det behöver ju inte vara Thailand precis.

Så vad gör jag, jo, jag säger till henne att vi kanske skulle kunna åka till Grekland eller så. Italien lockar mig också. Fast allra helst vill jag till Island av någon anledning. Jag tror att vi kan åka var som helst bara vi gör det ihop och att där är sol och bad. Det skulle vara så kul att ta med båda "barnen", jag får sätta detta högt upp på önskelistan.

Nu skall jag ta mig en kopp kaffe med varm mjölk. Så gott det skall bli.

Solsken till alla från mig!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards