Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Helene - 30 mars 2009 20:54

Efter ett pass på jobbet, dock inte mitt vanliga ställe, kom jag äntligen hem. Behövde åka till stallet med en gång och mocka samt fylla på med torv. Hade brått hem trodde jag, ville ju sätta stolp innan det blev mörkt.

Glömde det där med våren och sommartid, så jag kunde slå av på takten blev jag upplyst om.

Det blev en jättemysig stund i stallet. Vi fikade i sadelkammaren och utbytte nyheter en stund. Någon kom med kakor, mums. Jag behövde påfyllning av energi för det var en stund sen jag åt.

Det är så himla gott att sitta i stallet och tjata om mindre viktiga saker för att koppla av.

Hann komma hem innan mörkret föll och satte 10 stolpar med rekordfart. Vackert blev det inte men dom sitter fast. Har nu lite ont i mina axlar eftersom släggan är så tung och jag är ovan.

I morgon tar jag resten, det verkar som att jag har stolp så det räcker som tur är. Måste rota rätt på mitt aggregat också. Vill kolla att det verkligen funkar......

Hittar spår efter grävlingarnas framfart överallt. Däremot hör jag dom inte under huset längre. Inte sen några dagar i alla fall. Däremot tror jag att dom finns i området förmodligen under det andra huset. Akka var som tokig med att snosa efter dom under huset, värre än vanligt och jag trodde ett tag att hon fastnat någonstans för det dröjde länge innan hon kom när jag ropade på henne.

I kväll skall jag hoppa i säng tidigt. Skall upp tidigt i morgon för ett nytt arbetspass.

Det blåser ute. Då är det gosigt att krypa ner och läsa en bra bok.

Förresten så har jag sett embryo till påskliljor i min gräsmatta! Dom finns där alltså, det är inte bara snack! Jag känner mig så glad för det och alla som läser min blogg kommer att få bilder på det så fort dom kommit upp ovanför det torra långa gräset. Jag förutsätter att alla är intresserade av detta.

Ha det bäst!






Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards