Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Helene - 12 mars 2009 19:03

Smhi hade rätt, det kom snö och det kom mycket på kort tid. Jag kan ju inte förhålla mig på ett normalt sätt till vädret längre. Läste på Smhis hemsida att det visst inte varit så mycket vinter i år som vi gärna vill tro. Det har varit för varmt! Jo, jag tackar för detta, en tydlig indikation på att jag är helt ute och svävar i mitt tyckande om is, kyla och annat som irriterar i väderväg. Jag fasthåller envist att det har varit vinter här sen i december 2008 och för mig är det så fortfarande.Om inte annat så pekar mina hysteriska elräkningar på detta.

Tittade till Lisen nu på eftermiddagen. Monica hade varit snäll och tagit in hästarna som stod och hängde vid insläppet sen en timma tillbaka. Dom gillar inte snö som kommer ner på tvären.

Lisen verkade må fina fisken. Hon fick ett flistäcke på sig förstås. Hon får inte bli kall det lilla livet.

Imorgon kommer dottern hem säger hon. Vi har inte setts på ett litet tag eftesom jag jobbat på helgerna. Nu längtar jag efter henne igen.

Det hade varit kul om sonen också hade hittat hit. Han har inte varit hemma sen i julas. Tur att vi kan prata på telefon i alla fall.

Kanske skall jag ringa honom om en stund.

AF turen kunde jag lika gärna varit utan. Dom har ändrat öppettiderna så nu är dom bara på plats måndag till onsdag. Kanske passar det bra eftersom det inte finns så många jobb till alla varslade.....

Pratade om bakluckeloppis med en kompis idag. Jag tror att jag skall testa det. Hon sa att det var kul och att hon fick sålt en hel del gamla prylar.

Får väl svänga ihop några grytlappar och kuddöverdrag, något kanske jag kan få sålt.

En vitsippsbukett hade varit fint.....


Av Helene - 12 mars 2009 10:17

Idag skall det komma snö säger smhi. Klockan tolv eller så. Konstigt för solen skiner ju idag och himlen ser inte snötyngd ut precis. Men vad vet man om väder egentligen! Det är bara att följa med i omväxlingarna från stund till stund.

Igår berättade jag om Lisen som inte mådde bra. Det gör hon idag eftersom ingen har ringt mig. Skall ändå åka till stallet om en sväng för jag vill försäkra mig om att allt är ok. Tänkte ta Lisen på en promenad.

Det blev ingen tur till staden och kusinen som planerat. Fick ett sms i morse där  skrev att hon är tvungen att vara hemma med sjukt barn.

Tänker passa på att besöka AF under dagen. Det är lika traumatiskt varje gång men jag måste ju. Rapport om detta kommer senare idag antagligen.

Har hört att ca 1000 lärare kommer att bli utan jobb. Det måste vara det värsta hittills. Vad skall alla dessa göra nu? Fast såklart, en tid kan dom ju gå på A-kassa. Sen kanske elevantalet ökar och då finns det ju jobb igen men kanske inte för alla. Några kommer nog att passa på att läsa lite extra för att ha mer att komma med när tiden är mogen för nästa möjlighet att jobba i skolan.

Världen är tokig och sjutton vet hur det skall bli! Kanske blir det något positivt i slutändan fast jag har lite svårt att se det just nu.

Annika, som jag Skypar med just nu, tycker att jag skall ha skrattkurs igen.

Kanske något att tänka på, det var ett tag sen sist.

Får väl se vad jag kommer fram till, kanske kan jag börja med en skratteria i bygdegårde under våren........

Nu skall jag starta Lilla Blå - om det går vill säga!



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards