Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Helene - 21 mars 2009 22:48

Störtade upp i morse eftersom jag lyckades med att inte höra väckarklockan och blev lite försenad. Hade ju en del att göra idag. Iväg till stallet utan kaffe, det kändes motigt. (för den som undrar så har jag fått låna en liten skåpbil över helgen) å andra sidan var det bara utfodring, sen åkte jag hem igen för mitt älskade kaffe och sen tillbaka till stallet för utsläpp och laga fjädergrinden.

Kl. 09.15 blev det dags för utflykt till bilfirman med dottern i släptåg. Det var en röd Cross Country som jag skulle provköra. Himmel vad mycket pinaler det var på den bilen. Man kunde ju knappt andas förrän det gick att avläsa på någon trevlig lite skärmliknande sak som man kunde se rakt framför sig. Temperatur ute, bensinåtgång mm mm. Sen var det hur många knappar och reglage som helst. Som en rymdfärja. Jag blev helt upptagen av detta så jag kunde inte koncentrera mig riktigt på att köra bilen den första kilometern. Tänk när sånt går sönder, lagar man det då om man heter Heléne?

Den var superfin med skinnsäten och diverse andra fiffiga saker. Inte ett fel på den som vi kunde se, men jag blev inte förälskad. Det kändes för stort om jag kan uttrycka mig så. Vet inte vad det är med volvo som stör mig.

Samtidigt inbillar jag mig att jag hade kunnat åka ganska tryggt ett tag med den bilen. Sen är det ju det där med transporter. Med just den volvon får jag dra 1370 med B-kort och det är på gränsen för vad jag behöver.

Ta den, sa Lisa iskallt, det är i alla fall en bättre bil än vad vi haft på många år.

Jag vet att hon tyckt att våra bilar har varit pinsamma många gånger, men vi har i alla fall kunnat förflytta oss under åren.

Vad gör jag då, jo, jag drar iväg för att titta på Kia Sportage såklart. Det är ju en sån jag allra helst vill tuffa runt i. Så i morgon tidigt, haha, drar jag iväg på utflykt.

Tack Anne för din kommentar. Jag skrattade gott åt din historia om din gamla bil. Skönt att inte vara ensam om diverse bilproblem. Lustigt att du har en Kia, om jag känner mig rätt så kommer jag att falla pladask och inte se ett enda fel med den bilen. Det är inte så bra men jag kanske blir lycklig en stund.

KM har varit i farten med en kommentar också. Jag vet inte riktigt vad han menar med röra runt i ......

Jag kan bara meddela att jag inte gillar automat. Så det ligger långt ner på önskelistan.

Kom från jobbet för en stund sedan och jag har haft det mysbra hela kvällen. Jag gillar verkligen att vara där.Idag har jag lärt mig att spela Uno, vilket jag undvikit tidigare i mitt liv. Är inte bra på att spela kort nämligen, jag kan inte koncentrera mig. En personal bakade kanelbullar. Det är alltid mysigt. Det doftade underbart i hela huset. Det slog mig att jag inte bakat på över ett år. Hur dumt är inte det när det blir så gott.

Grävlingarna har jag inte hört av sen i går kväll, det kan väl inte vara så att dom har flyttat redan. Ja, inte gör det mig något men jag hade ju velat se dom. Det enda jag har sett är ett tassavtryck i en av deras jordhögar så nu vet jag att det är grävlingar.

Aha, dom har inte flyttat, jag hör dom nu. Dom möblerar om igen, det värsta är kanske att dom gräver nya gångar och hålor, så snart åker huset kana och hamnar i myren här brevid. Kanske inte så himla bra.

Man har ju hört om jordskred nu på sista tiden, det här skulle ju bli ett grävlingskred. Det vill jag ju inte förstås.

Fattas bara att Hector dyker upp igen, han finns ju här inne någonstans. Vad kommer som nummer tre tro? Varg eller björn eller varför inte en mårdhund eller en tam uggla. Alla är välkomna men dom måste vara snälla förstås.

Nä, nu skall jag ta en sväng till sängen och läsa någr rader.

Ha det gott ni som läser detta, i morgon hoppas jag att ni håller tummarna så att er energi kan få mig att fatta ett bra beslut.

kram på er








Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards