Alla inlägg den 23 mars 2009

Av Helene - 23 mars 2009 22:30

Hemma är allt bäst ändå! Kom precis från jobbet. Det var en bra kväll som vanligt. Lugnt och trivsamt. Vilka mysiga människor det är som jobbar där, ni skulle bara veta.

I morgon skall jag hämta bilen! Det skall bli så kul och jag hoppas verkligen att den motsvarar mina förväntningar. Illspännande måste jag säga.

Daisys ev. nya matte har hört av sig. Jag är inte förvånad. Den där Daisy är inte någon lätt dam att handskas med precis. Hon uppvisar just nu sina mindre goda sidor har jag förstått. Hoppar och skuttar, slår med svansen och huvudet - detta känner jag så väl igen. Hon vill inte att man bestämmer över henne. Det är det värsta hon vet. Dessutom behöver hon mer kondis så att hon orkar eftersom hon inte är riden ordentligt på ganska länge.

Det är inte så lätt att hitta en ryttare till henne som kan komma på hur hon funkar, för Lisa tog det några år och nu har hon vuxit ur henne kan man säga. Jag undrar hur det här skall gå!

Idag blev jag så himla sugen på blommor igen. Jag älskar bland annat slingerkrasse som man har på sommaren. Varje år odlar jag krasse så det helst skall spruta ur krukorna. I år har jag inte ens hunnit sätta några frön för jag har glömt att inhandla dom. Idag kom jag ihåg det - äntligen.

Hoppas kunna fixa ner dom i jorden på torsdag eller så.

Jag blir glad bara jag tittar på påsen dom ligger i. Hur knas får man bli egentligen.

Häromdagen läste jag något vansinnigt. En skola eller om det var en kommun, längre norrut i landet, köper pannkakor från Tyskland till eleverna på skolorna. Tyska pannkakor var tydligen godare och billigare än svenska. Dessutom flygs dom till sagda kommun. Man häpnar! Hur kan det vara möjligt att det är billigare?

Uppriktigt sagt så blev jag helt ställd inför detta. Finns det verkligen inte pannkakor på närmare håll än Tyskland. Eller var detta ett tidigt aprilskämt månntro?

Det finns massor av sådana märkliga saker men det har väl med den sk upphandlingen att göra. Den får man ju rätta sig efter och billigast skall det ju vara eller hur?

Nä, nu är det natten, sov så gott ni därute. Jag skall som vanligt ta min bok och lägga mig att läsa.

Snödropparna blommar och krokusarna likaså....men inte här, inte än, men dom kommer har jag bestämt!

Natti






Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards