Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Helene - 24 maj 2009 22:49

Vad har hänt sen sist jag skrev?

Jag har sett en underlig fågel med lång näbb, liten kropp och korta ben mitt på vägen som vanligt. Jag tvärstannade förstås men innan jag hann se vad det var så pep den in i buskarna vid vägkanten.

Det såg ut som en vadarfågel utan ben. Hur vanliga är dom?

Älgar, typ tonåringar vimlar det av här i bygden. Ser dagligen flera stycken eller så är det samma som dyker upp lite här och var. Det gäller att köra mycket försiktigt eftersom dom är lite stressade just nu. Dom får ju inte vara med sin mamma längre. Det är faktiskt lite tragiskt tycker jag.

Idag har vi varit på Herrmanstorps terrängbana och Lisa har äntligen startat sin debut som fälttävlansryttare. Hon var helnöjd efter dagens tävling och har nu fått blodad tand. Ve mig.....det är långt mellan banorna. Hon dillar om Örebro bla.

Vi får väl se hur det blir framöver. Även Lisa skall ju ha sommarlov. En och annan tävling hinner hon nog med men kanske inte så långt bort.

Vi hade kanonväder och eftersom det är lite söder ut så drillade ju lärkan i skyn även denna gången. Lite häftigt tycker jag.

Jag åkte hemifrån kvart över sex och var inte tillbaka förrän klockan tio i kväll. Jag är helt matt av det fina vädret och spänningen under dagen. Smutsig var jag också efter att ha hjälpt till med hästen en del. Så underbart det var att ställa sig i duschen. Det var längesedan jag kände det så.

I morgon drar jag iväg på jobb under dagen men är ledig tisdag. det skall bli härligt. Gillar att vara ledig på vardagar.

Sov gott, det skall jag




Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards