Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Helene - 17 maj 2009 09:07

Leo mitt i bilden, liten men självsäker patrullerar han tomten. 


Ibland får man le åt sig själv. Igår hade jag en "ensamdag" som slutade med att jag somnade på soffan och vaknade av att jag frös fram på natten.

Jag hade ju lovat mig själv att åka iväg för att få en kopp kaffe och det gjorde jag. Hade bestämt mig för att besöka en god vän som bor i grannbyn och som jag inte heller sett på länge. Vi fick kontakt som hastigast igår och hon smsade mig att jag kunde ringa henne efter fyra för hon jobbade. Jag tog tillfället i akt att handla samtidigt och åkte sedan hem till henne. Där fanns inte en människa. Hmm, var kunde hon vara. Jag ringde massor med gånger men lyckades inte få tag i henne så jag åkte hem lite halvbesviken.

Senare fick jag ett sms om att hon akut hade fått ta sin son till hospitalet för att sy honom efter en skada. Olyckligt, jag hoppas att det gick bra. Har inte hört något mer men det förklarar att hon inte kunde svara i telefon i alla fall.

Idag är det strålande sol. Lite kallt i vinden men klart godkänt väder. Skall ta en tur till Lisa och lämna en sadel som hon behöver ha nu när hon skall tävla till helgen. Hon skall rida både dressyr och hoppa banhoppning samt terräng. Det är många moment i fälttävlan. Det skall bli riktigt kul att komma iväg på detta.

I går kväll drog jag om delar av hagen så att hästarna skulle få lite mer grönt att äta. Daisy är ganska rolig, för så fort jag slår ner en stolpe så kommer hon som en raket precis som om hon vet att nu blir det ny grön mat. Sen patrullerar hon längs staketet tills jag öppnar in till det nya gröna.

Dom måste ha ätit hela natten för nu verkar det redan vara mer eller mindre uppätet. Skall dra ytterligare nytt staket i em när jag kommer hem.

Det växer lite dåligt just nu tycker jag. Kanske behövs det mer regn eller så är det fattigt på gräs just här. Ingen har betat i mina hagar på flera år så det har funnits massor av gammalt gräs överallt. Det gröna nya har fullt sjå med att ta sig upp. Gissar att det blir bättre nästa år.

Märkte igår att det blivit mer flugor runt djuren, det börjar bli dags för lite hemmakokt skyddsmedel. Igår kväll märkte jag också att knotten har hittat till min veranda. Det var första gången i år som jag sett det. Har väl i och för sig väntat på det ett tag för ingen undkommer ju dessa små illbattingar.

Ha en bra söndag och en stor kram till er alla




Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards