Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Helene - 1 maj 2009 22:47

Nu är jag här igen! Kom hem för en stund sen och sitter nu och kollar mejl mm. Hunden har haft ett kvällsrace i hagen och jagat bort inbillade inkräktare. Raggen har stått rätt ut på henne och hon har morrat åt den mörka skogen.

Konstigt att jag inte har vett på att bli rädd men det har jag inte. Någon rovfågel med sitt gälla skrik har hållt sig alldeles i närheten av oss. Tyvärr inte synlig, men den hördes tydligt när jag satt på verandan.

När jag körde hem höll jag på att krocka med en uggla som satt på vägen av alla ställen. Det visade sig att jag hade bra bromsar på min bil och ugglan lyfte utan problem.

På jobbet var det återigen en bra kväll. Vi var ute hela tiden bortsett från matstunderna. Jag har till och med hoppat studsmatta idag vilket är en sensation för mig eftersom jag är så ostadig på fötterna.

Jag har arbetat med en tjej som är 21 år och hon är så himla duktig i sitt jobb, dessutom har vi lite liknande intressen så vi har alltid något att prata om, det är kul och det underlättar. Hon är ung och glad. Inget är jobbigt för henne och hon är förbaskat duktig i sitt yrke. Kan inte fatta att hon är lika gammal som min son......

I morgon börjar jag klockan sju, oj, det var tidigt tänkte jag när jag kollade mina tider för morgondagen. Å andra sidan får jag en kväll hemma i morgon och det känns bra eftersom Lisa kommer hem en sväng - ja, hon fixade Valborg bra, men jag misstänker att hon haft lite hyss för sig.

Antagligen får jag veta mer om någon vecka eller så. Hon berättar en hel del även om jag får vänta i någon vecka.

Lisa och en kompis skall vara hundvakter under söndagen eftersom jag har ett riktigt långt pass på nästan 14 timmar. Sen skall jag vara ledig i 2 dagar.

När jag tänker efter så mår jag bättre nu än på mycket länge. Visst är det härligt eftersom jag har varit så ledsen under så lång tid.

Nu skall här sovas, puss på er alla!



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards