Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Lite av varje från mitt huvud

Av Helene - 29 januari 2009 12:57

Idag längtar jag efter nya krukväxter för att fylla på mitt krukväxtbehov. Visserligen sprutar det ny energi ur de jag har, men tyvärr har en två av mina gamla älsklingar lagt ner sin verksamhet. Klarade inte av att det blev så kallt i rummet när kylan slog ner i december januari.

Har skrivit en lapp till mig själv att jag skall förpassa mig till blomsterbutiken redan idag. Lappen är liksom en tillåtelse att jag kan lägga några kronor på en och annan växt. Egentligen skulle jag nog inte handla alls, men vad sjutton, pengarna tar ju alltid slut ändå........ och en krukväxt är väl inte det värsta man kan slösa pengar på gissar jag. (bra ursäkt, eller hur)

Idag har jag hunnit tänka en hel del på mitt nya jobb. Sorterat alla intryck är nödvändigt, för gisses vad saker man skulle ha koll på. Det känns rätt bra måste jag säga. Skall gå "brevid" ett par kvällar till och dessutom en natt. Jag vill gärna jobba natt och kväll. Älskar att vara hemma på dagarna. Tror nog att det har med ljuset att göra. I alla fall så vill jag pröva detta under en tid.

Idag är min städdag. Mattor ut, tvätthängning, dammsugning - igen, avtorkning av golv, eldning i tunna och städa ur bilen. Tänker snygga till den ordentligt så den blir "vårvänlig".

Har nämligen bestämt att våren är på väg vad än prognoserna säger!

Funderar till och med på att be vänninans son att "pimpa" Lilla Blå så den blir oigenkännlig. Skulle vara rätt kul med ny växelknopp och lite annat fräckt. Eftersom den  är reggad som lastbil så har jag funderingar på att äntligen ta ur sätet bak, för det är kvar. Rottisen har det lite väl trångt även om det funkar för kortare resor och väntetid. Jag har förberett detta med en tjock hundmatta som skall hålla värmen och som inte korvar ihop sig när hon "bäddar" åt sig.

En annan sak som jag funderar på är att äntligen sätta reklam på bilen.

Behöver liksom tala om att det finns en diplomerad djurhomeopat, ser man inte att det finns så söker man nog inte efter det i första taget.

Det finns ju en hel del alternativmedicinska behandlingar som är mer välkända på just djur. Akupunktur är rätt stort och kiropraktik finns en hel del. Det vet djurägare mer om verkar det som och då är det lättare att välja det först. 

Det är tur att det finns något för alla tycker jag.

Det är bland annat därför som jag valt att även utbilda mig  till akupunktör för djur så kan djurägaren välja och ibland kan man jobba med båda behandlingstyperna.

Tänk vad denna våren kommer att bli rolig och resten av året helt otroligt bra!

Detta bjuder jag alla på!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helene - 31 januari 2019 14:09

Nu är jag på plats och tänker faktiskt försöka ge mig på att blogga lite oftare.Lusten att skriva är inte borta men jag skriver i helt andra sammanhang nu för tiden.Jag kan berätta att livet inte ser lika dant ut nu som det gjorde 2015 i november.När...

Av Helene - 15 juli 2017 00:25

Sist jag skrev var i april 2015.Det är över 2 år sedan.Den senaste veckan har jag känt ett visst sug att skriva igen så nu blir det snart några nya inlägg.Livet har liksom sprungit ikapp mig och numera är jag pensionär, sittandes i rullstol för det m...

Av Helene - 20 april 2015 19:04

Men oj, jag har visst en blogg som bör tas omhand. Ser ju att en och annan kollar om jag skriver något. Hej på er!   Nu för tiden arbetar jag som lärare. Det var några år sedan. Det är ungefär som att cykla. Inte sjuttan har jag glömt pre...

Av Helene - 30 januari 2015 00:08

Ny hemsida äntligen! Den gamla tog liksom slut av någon anledning. www.kurhomeopati.com heter den. Välkomna in på sidan!   Med risk att hamna i dispyt med något troll så lägger jag ut min fb länk också.https://www.facebook.com/CurenturDjurh...

Av Helene - 16 januari 2015 21:50

Fredag kväll. Kallt i huset. Glömde att ta in ved förut så jag får skylla mig själv.Göteborg fick besök av mig idag igen.Hjälpte min mamma en stund med sjukbesök.Det är jobbigt för henne att åka till sjukhuset varje dag för att hälsa på sin livskamra...

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards