Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Helene - 13 januari 2009 19:06

Det är lika bra att se sanningen i vitögat! Jag är utan arbete och det verkar som att det kommer att vara så en tid. Det står jag inte ut med så länge kan jag säga, så jag får väl vara kreativ i mina tankar och hitta en utväg.

Just nu försöker, jag förutom leta intressanta och givande jobb, se om jag kan isolera ett vindsutrymme för övernattande gäster och om jag skall tapetsera sovrummet eller göra någon annan stimulerande förändring. Jag har också klurat på vad jag har lust att lära mig mer om, förutom homeopati och akupunktur, det blev att gjuta i cement. En ständigt återkommande dröm jag har. Funderar också på att plocka fram symaskinen. Jag var en hejare på att sy i lappteknik förr. Inte sjutton har väl det försvunnit helt hoppas jag. Kanske skulle jag dra igång med det och bli storsäljare inom hemtextil! Eller så kan jag ju måla igen. Har ju några namnskyltar till stall att fixa. Himmel vad det finns mycket att pyssla med men inget som ger mig bröd för dagen direkt. Här sitter jag istället och kollar in bloggar med roliga inredningsdetaljer och funderar på hur alla andra kan vara sådär händiga och ha tid med allting. Dessutom är dom roliga, finurliga och kloka dessa personer på bloggarna.

Jag inser att jag sitter här och är avundsjuk på andra rätt av. Det får jag genast sluta med.

Jag tror att jag skall berätta om min stora sorg över isbacken som jag ständigt brottas med. Trodde faktiskt att det hade regnat bort tills idag, men så var inte fallet med denna backe. Det är väldigt mycket is kvar. Men, eftersom jag är en modig kvinna så kör jag där ändå.

Har dessutom hunnit med att göra något nödvändigt och samtidigt jobbigt. Nämligen tittat på bilar. Nödvändigt för att jag kommer inte att kunna laga Lilla Blå en gång till - det blir för dyrt och jobbigt för jag gillar faktiskt Lilla Blå.

Jag måste ha en annan bil så att jag kan ta mig till ev. jobb utan att oroa mig för att den inte skall starta eller för att jag inte skall kunna ta mig till stora vägen på morgonen. Dessutom skall den kunna dra en transport när så behövs. Jag vet vad jag vill ha men dom kostar så himla mycket pengar tyvärr och just nu har jag ju inga såna precis. Men skam den som ger sig. Jag gör upp en plan och sen önskar jag mig detta allt vad jag kan. En annan har ju varit med förr. Ett exempel är ju att jag äntligen bor så som jag önskat i mina drömmar, glömde bara att vara exakt när det gäller vissa villkor, som att jag skall äga stället själv och att det skall finnas solpanel på taket.

Vi hörs













Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards