Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Helene - 14 januari 2009 19:26

Ojojoj, kanske blir jag med valp i alla fall, jag har redan döpt henne till Mixtra. Men hur skall jag tackla det? Hur det än är så kräver en valp tid och mycket omsorg. Den kan inte lämnas ensam mer än kortare stunder om ens det i början. Den stora hunden skall också vara överens om att det skall komma en lite pytt i huset. Det är mycket att tänka på skall jag säga. Nu har jag ju inget jobb precis, men när jag väl får det så blir det ju genast svårare. Nog för att jag tänker dra igång min egen verksamhet igen, i alla fall är det planerat så i mitt hjärnkontor. Då har hundarna en given plats och kan vara med för det mesta. Hmmmm, mycket att tänka på.

Samtidigt skulle det vara väldigt kul med en familjemedlem till och förhoppningsvis en kompis till rottisen. Nu blev det lite kaos i kontoret måste jag säga.

Jag är ju inte helt utan kunskap om hundar eftersom jag fött upp och hållt på med både det ena och andra under åren. Men nu var det längesen jag hade mer än en hund. Dessutom en valp. Slutade med uppföderiet 2003. Då hade jag fått nog av utställningar och annat tjafs som ingår i hundverksamhet.

Men..... äsch jag får nog ställa mig vid diskbaljan och fundera en stund. Det är nog det bästa tror jag.

I övrigt har dagen varit utmärkt. Mina hästar mådde bra och var så himla sociala just idag. Daisy hade tydligen levt bus vid utsläppet i morse. Hon ville inte vara i den nya hagen utan tyckte att hon kunde hitta på något eget trix i stället. Hon har varit full i bus dom sista dagarna när jag tänker efter. I stallet var hon i alla fall samarbetsvillig och mysig. Jag var nöjd när jag åkte därifrån. Lisen ser ut som en nallebjörn i pälsen. Om en tid, när fällningen kommer igång är det ganska jobbigt för både henne och mig. Jag tycker att det är hår överallt och hon påverkas ju också på sitt hästsätt. Men när sommaren kommer är hon jättefin med ganska kort hårrem och söta prickar på hela kroppen. Jag längtar till sol och värme för första gången i hela mitt liv. Är egentligen en människa som alltid tagit årstiderna med ro men det gör jag inte längre. Jag tycker inte om allt mörker och jag gillar inte minusgrader överhuvudtaget. I kväll sitter jag och väntar på minus igen, för jag vet att det skall bli det och då vet jag också att det blir kallt omkring mig inne i huset. Inte kul alls eftersom min ved inte kommit än. Jag blev ju lovad ved, men han sa inte vilket århundrade det skulle köras hit.

Nä, diskbaljan var det!

Vi hörs när vi hörs.....


Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards