Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Helene - 15 januari 2009 20:54

Alltså, min backe är alldeles hopplös med all is och inte blev det bättre trots regnet och det milda  vädret. Jag får nog inhandla salt och grus om jag skall överleva den här vinterperioden. Jag vill ha vår och sommar fort, men å andra sidan vill jag ju inte att naturen skall bete sig fel, så jag får väl vänta snällt på att våren infinner sig när den skall.

Idag har jag vikarierat på skolan som jag arbetade på i höstas. Vad konstigt det kändes att komma dit och inte höra dit längre. Ingen höjdare precis. Eleverna var som vanligt som tur var. Kul att träffa sin gamla klass ett par timmar. En del blev väldigt glada över att jag var där och det kändes toppen. Tyvärr finns det nästan ingen tid att sitta med kollegerna och prata som på andra skolor. Det är sånt tempo att det inte finns kaffe att dricka ens. Ingen hinner sätta på det fast flera vill ha en kopp mellan varven. Inte så bra egentligen, jag menar inte kaffet utan att det inte finns tid till samtal mellan de som arbetar på skolan.

Skall smyga mig in på ams sida och kolla om det finns någon tjänst skräddarsydd för mig. Hahaha, vilken positiv syn jag har på detta ändå.

I går kväll när jag snubblade in på en fantastiskt mysig sida om kalkoner och fick läst bloggen på hemsidan blev jag så himla glad. Under varje inlägg hade författaren lagt till en rad från tokskrivna sjukjournaler. Jag fick mig ett gott skratt och gick in på www.skrattnet.com för att läsa fler av dessa idiotiska journalkalkoner. Man börjar ju undra hur galet det kan bli.

Ex. mat får han från sonen som ligger infryst......patienten har protesen upp och ner...... den ena värre än den andra. Tyvärr är min humor inte som den skall alltid utan jag skrattar helt hysteriskt åt dessa tokerierna. Gå in på sidan och läs, det förgyller en trist dag kan jag säga!

Å sen var det ju det där med valpen. Skall jag eller skall jag inte?

Det här är inte lätt precis. Jag tar mig en macka eller två och en kopp te så blir det nog lättare att bestämma hur jag skall göra.

I morgon är det fredag säger dom och då tänker jag hämta min dotter vid tåget och sen förhoppningsvis ha en mysig stund med henne.

kram till alla



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards