Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Helene - 11 januari 2009 23:12

Hemma igen efter tre dagar i TCM världen. Tufft att tänka om, men det är så kul. Varje gång tänker jag att det här lär jag mig aldrig men si, den där hjärnan jag har fylls på sakta men säkert. Vi sätter inga nålar än och det gör mig lite orolig hur det skall gå till, men, klarar andra det så gör jag det också. Det är lite lurigt att gå på kurs med en massa unga människor, det ser ut som att dom lär sig så fort och dom blir snabbt duktiga. Då är det lätt att tappa modet tycker jag.Kanske den där långa sjukskrivningen jag gick igenom tog bort allt eventuellt självförtroende jag haft och suddade ut konturerna på det också. Det är rätt jobbigt att hitta tillbaka.

När jag skulle hem drabbades jag av ishala vägar och grannar som stod med bilar i diket och funderade på hur de skulle komma hem. Glad över att ha nått så långt som en km hemifrån satsade jag allt och tog mig både upp och ner för våra backar. Dagen därpå insåg jag att det var trolleri för det gick inte att stå på backen hemma och jag undrar om jag hade änglavakt vid min hemresa. Den lördagen tillbringade jag i sängen med en bra bok och en värmande hund vid min sida. Backen jag skall upp för från mitt håll låter sig inte hanteras så bra, men envis som en röd iller så sandade jag och sen satsade jag i rena frustrationen och jag blev så snopen över att jag kom upp. Grannen undrade hur i hela friden det gick till, det skall inte gå sa han när han studerat backen och svallisen en stund. Bra med små blå bilar tydligen.

Det var nog en ängel som tog mig upp för den backen tror jag.

Idag åkte jag som vanligt över skogen till byn. Dit var inga problem, sen kom det regn och det tog en timma hem plus en dikesglidning. Det tar annars ca 15 minuter. Vägen upp till grannen funkade däremot ganska bra och sen när jag skulle parkera hos grannen för en 500 m promenad i mörkret så ville inte ljuset på bilen slå av. Denna underbara Skoda och fuktigt väder!

Jag fick jaga liv i min snälla granne och be om assistans när det gällde att ta bort  en av batteripolerna. Mina verktyg var inte i bilen. Skall ju iväg till hästarna i morgon fm igen. Vill gärna att bilen startar såklart. Nä, nu är jag trött på all denna is som finns på marken. Nu vill jag att den skall försvinna, gissar på att jag inte är ensam om det precis.

Nu skall det bli en dusch och en film. Tallyhoooo



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards