Alla inlägg den 28 april 2009

Av Helene - 28 april 2009 22:41

Vad gjorde du när du kom hem från jobbet? Själv klev jag ur bilen i en kolsvart skog med bara en månskära på himlen. Katternas ögon lyste när jag ljuset från bilen nuddade dom. Hästarna syntes inte till. Jag ropade på dom så fort jag stannat och fick svar ur mörkret. Dags för en hötuss tyckte dom nog och det fick dom också.

Dags att öppna för hunden och vips var hon försvunnen en stund tills hon kom på att hon glömt hälsa på mig.

Jag hällde upp ett glas vitt och satte mig på verandan en stund. Det var alldeles tyst, hästarnas mumsande på hö hördes förstås, men annars var skogen ovanligt tyst. Helt förtrollande! Där satt jag med mitt vin en ljummen vårkväll klockan 22.15 och tänkte att man inte kan ha det bättre.

Såklart att man kan ha det bättre men jag tror att det är viktigt att uppskatta de här små stunderna som känns som rikedomar. Så just nu är jag rik, bara så ni vet.

Annars är jag rätt trött. Jobbet var inte så tröttande precis. Vi åt med våra

brukare och sen gick vi en liten promenad och tittade på grodyngel och småfisk i bäcken. Inte fel att få göra och dessutom ha betalt för det.

Alltid roligt och mysigt och ingen stress.

Vet inte varför jag känner mig så sömnig men det kan ju vara att jag varit igång hela dagen.

Härom kvällen kom en helikopter flygande på låg höjd över grantopparna med strålkastare på. Lisa skulle precis gå upp till sitt hus. Den skrämde nästan ihjäl henne och vi undrade förstås varför den överhuvudtaget flög på natten med full belysning.

Sökte dom efter någon eller vad var det frågan om? Lite svårt att somna efter det. Dagen därpå fanns det massor av polisbilar i trakten berättade hovis när han kom hit. Vi vet fortfarande inte varför. Jag erkänner att jag är nyfiken och vill gärna veta.

Hörs i morgon, nu skall här sovas

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards