Alla inlägg den 6 april 2009

Av Helene - 6 april 2009 20:24

Vilken kanondag som jag sovit bort! tur att jag vinglade upp ur sängen innan klockan blev för mycket på eftermiddagen.

Jag fick en våldsam lust att inhandla lite blommor så det blev gjort i flygande fläng. Nu ser verandan lite mer inbjudande ut.

Penséer förstås. Det finns ju inte så mycket mer att välja på just för tillfället. Påskliljor och pingsliljor finns här redan som ni sett.

Fick just ett sms från Lisa som är på väg hem på moppe. Hon är nog här om en timma ungefär. Det tar en stund från Kungsbacka. Jag älskar att ha henne hemma även om vi strider mellan varven.

Skall sätta på värmen i hennes stuga om en stund. Än så länge behövs det uppvärmning nattetid.

I morgon skall vi åka med henne och hästen för hon skall ta ett fälttävlanskort. Det är inte så kul för den lilla mamman att titta på. Fasta hinder!!!!

Känner mig nöjd med eftermiddagens arbete måste jag säga. Har hunnit med en hel del. Röjt i landen, krattat, men bara lite, plockat bland hästprylarna, plockat hem krukor som stod hos goda vänner, fyllt på jord i dom planterat mina penséer och gjort luchkorg tills i morgon.

Hoppas att det blir gott väder nu bara.

Det skall bli så skönt att komma i säng vid vettig tid i. Jag behöver sova känner jag.

Hörs igen


Av Helene - 6 april 2009 01:13

Idag har jag åter igen tagit med mig datorn till jobbet. Sitter vak i natt och det är segt kan ni tro. Man kan inte gå på toa ens.En av de uppgifter jag fått i natt förutom själva vaket är att stryka. Det går väl an att stryka egentligen, men jag kan lova er att det inte är särskilt lätt här i mörkret. Jag kan ju inte tända lamporna. Jag vet inte hur andra tar hand om sin stryktvätt nu för tiden. Jag vet att det finns människor som lägger ner tid på att stryka trosor och kalsonger men dom är väl inte så många antar jag. Här stryker man tydligen allt, dock ej kalsonger. Vilket helt vansinnigt slöseri med tid. Undra på att dom tycker att dom har mycket att göra här på dagarna.I kväll har jag strukit jeans, pullovrar, t-shirts och tenniströjor samt en enormt stor duk i bomull, ett par syntetbrallor och någon stickad bomulltröja. Jag fattar inte att man lägger ner tid på det här. Givetvis skall man stryka sånt som blir skrynkligt men med tanke på dagens tyger så klarar de sig utan ett strykjärn som plattar till sakerna.Bara man hänger upp och slätar ut så slipper man stryka. Problemet här är nog att allt åker ner i tumlaren.

Nog om detta.

Jag tackar Data-Lotta för tips om att klippa och klistra när det gäller mina försvunna inlägg.Hästarna är nu på plats i sin hage och den är nästan helt klar.

Jag tog lite bilder idag.  


 

 Daisy måste ha täcke ett tag till, på nätterna alltså!


 Tog kortet från verandan. Mums, dom är ganska nära huset.


Lisen undrar om jag inte har gömt en morot till henne någonstans i alla fall.


 Ingen morot? Ja, då får det väl bli torrt gräs då!


 

Daisy har hittat en god grop att rota runt i.  


Detta är det vanligste underlaget i hagen. Tyvärr lär en del liljor bli nedtrampade - sorry! Nu skall jag ta en kopp kaffe för ögonen håller på att fall ihop. Många timmar kvar kan jag säga.

Vi hörs i morgon eller så...

Nattomten igen

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards