Alla inlägg den 11 april 2009

Av Helene - 11 april 2009 20:24

 Daydream solar


 GLAD PÅSK!

Vad gör ni ute i stugor och bon? Själv sitter jag här hemma efter att ha mumsat i mig mat hos min mamma. Som vanligt var det supergott. Det är något speciellt med mammas mat i alla fall. Min son firades eftersom han fyllt år. Han är 21. Jag kan bara säga att jag fattar inte vad tiden tagit vägen.

Det var meningen att han skulle följt med mig hem men stannade hos mormor och morfar eftersom han inte sett dom sen i julas. Lisa åkte iväg med en kompis till Grebbestad i några dagar, sen skall hon göra praktik var det meningen.

Hästarna trivs i sin hage och mumsar glatt på allt grönt som sticker upp.

Det ser härligt ut när dom ligger och vilar i solen mitt på dagen. Till och med Lara - kattprinsessan har förflyttat sig utomhus.


 


Tyvärr har vi upptäckt att det finns en hel del fästingar här. Vi plockar dagligen på hästarna och katterna. Små nymfer för det mesta, så man ser dom knappt. Behandlar homeopatiskt förstås så jag hoppas att det inte blir någon borrelia eller ehrlichia. Det känns inget vidare att ha det problemet men å andra sidan kan jag ju inte stirra mig blind på det heller. Hittills har vi varit förskonade från fästinganfall.

 

Min söta Lisen i vila mitt på dagen.


 Daisy fick vara vakt men kunde inte låta bli att äta.

Eftersom jag har kvällsfodrat och hunden är rastad så har jag inte mer nytta att göra ikväll. Nu hade det varit ok med en TV som hade fungerat men så är icke fallet.

Kanske skulle jag bjudit hem några glada figurer men det kom helt av sig av någon anledning.

I morgon skall jag åka en snabbis till IKEA var det tänkt, jag har ingen lust för jag vill vara hemma och greja med trädgården. Det är Björn som behöver lite saker därifrån.

Hoppsan, nu hör jag ljud från "källarplanet", grävlingarna är på G. 

Ha det så gott därute, vi hörs



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards