Alla inlägg den 8 april 2009

Av Helene - 8 april 2009 21:10

Men hur kan en dag bara susa iväg och ta slut bara sådär. Jag fattar inte att klockan redan är över nio.

Såhär är det alltid när Lisa är hemma (hmmm, känns skönt att skylla på någon måste jag säga) Jag tycker jag håller på med henne och hennes grejer hela dagarna. Det är mamma hit och mammma dit sen får man dessutom vänta på henne hela tiden för hon skall bara...... Sen har människan mage att tala om för mig hur jag skall ta hand om ponnyn som jag skött dagligen hela vintern! I och för sig inget att hetsa upp sig för, hon menar ju inget illa precis.Det är så kul att hon är hemma även om allting tar evig tid när vi skall göra något eller när jag vill att hon skall hjälpa till. 

På långfredag kommer sonen hem, han hade 21 årsdag igår. Vi har ju inte sett honom sen jullovet. Jag längtar till fredag, det förstår ni säkert.

Han skall få en soffa och en matta av mig i födelsedagspresent. Skall försöka fixa ett litet bord till soffan också för det han har i lägenheten tar väldigt stor plats.Så jag efterlyser ett mindre bord typ IKEAs lack, och helst skall det vara svart.

Alla tre hästmadamerna går nu i vår hage och vi har till och med hunnit fixa till en utebox som kommer att funka utmärkt om det blir mer regn än Daydream kan tåla. Jag tror ju förstås att hon tål en hel del men på Lisas skola har man ju inte hästar på samma sätt som hemma. Där går dom bara i små rasthagar på dagen i några timmar inlindade i täcken så man ser knappt att det är hästar. Jag avskyr det sättet att ha hästar på men så är det ibland i stora stallar där markerna inte räcker till.

Å andra sidan rids ju dessa hästarna väldigt mycket dagligen. Så dom får ju röra sig ordentligt. Det är det inte alltid som våra får göra kan jag ju säga.

Man blir lite lat vintertid och sen tar det en stund innan man fattar att det är bra ridmöjligheter igen.

Meningen är att jag skall bygga ett par boxar till i sommar så att det finns plats för åtminstone tre individer om det skulle behövas. Hovis måste ju ha någon stans att stå också så det blir att tänka till lite. Han säger att han inte kommer om han inte har tak över huvudet. Ve och fasa, en hovslagare måste man ha och jag vill inte vara utan min, han är kanon.

Har tagit kort på mina påskliljor idag. Dom kommer sig. Tyvärr tog energin slut i batteriet så jag måste ladda den innan jag kan lägga in mina bilder så det blir antagligen påskisar på bild i morgon kväll.

Kram till er alla, jag känner mig glad idag!


Av Helene - 8 april 2009 09:21

Ibland undrar jag vad som är på gång i huset, eller snarare under huset.

Vaknade vid halv tre eftersom någon/några verkade roa sig med att slåss under mitt golv. Det var ett fruktansvärt liv med morrande och andra otrevliga ljud. Det pågick i en kvart och sen blev det tyst igen.

Tur att man har starka nerver :-)

Hade det varit i en lägenhet och grannen under hade satt igång ett liknande bråk så hade jag nog ringt polisen. Inte nog med alla morrljuden det lät också som att dom rev och slet i husgrunden. Måste nog titta om något blivit förstört. Jag trodde att grävlingarna hade flyttat på sig trots allt. Det har varit väldigt tyst sen sist jag skrev om dom. Tänk om det inte är grävlingar? Det kanske bor något annat djur under huset nu. En elefant med familj eller så......

Har i alla fall sagt till hyresvärden att jag har inneboende. Misstänker att han vill veta det om det blir skador på huset.

Han har lovat att inte göra något så länge jag misstänker att det finns ungar i grytet.

Idag skall jag försöka påskstäda. Ett litet påskris skulle vara trevligt. Men i år går gränsen där. Inga påskgardiner det här året. De som sitter uppe är goda representanter för våren. Det blir minimalt med pynt också, har liksom ingen lust. 

I morgon skall jag arbeta hela dagen. Det trillar in arbetstillfällen hela tiden och jag blir så himla glad.

Påskliljorna växer därute i backen och nu har det börjat bli riktiga knoppar på dom och en del vill slå ut. Kanske kommer regnet som skall komma idag att ge dom en skjuts.

Ha det bäst idag....påskliljor till alla


Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards