Alla inlägg den 7 april 2009

Av Helene - 7 april 2009 22:30

Hej hopp, kan man säga! Idag har jag varit ute och åkt med Lisa och Daydream. Nu sitter jag här och har kollat upp ölgömman samt hittat en macka som blev över från lunchkorgen.

Det tog hela dagen att förflytta sig från hemmet till Hermanstorp och hem igen. Hämta transport, köra till hästen och lasta och så iväg till Hermanstorp.

Lisa och några tjejer från klassen samt stallchef Kristina åkte dit för att träna fälthinder. Vilken underbar dag det blev. Lärkan drillade (högt i skyn)

och solen lyste på oss där på fältet. Hästarna hade buskul och alla ryttare såg lyckliga ut.

Jag var förstås superstolt över Lisa och hästen. Jag tycker dom har blivit ett riktigt bra ekipage och verkar ha kul. Det har alltid varit en dröm för Lisa att rida fälttävlan och kanske börjar det bli dags. Meningen är att dom skall ta ett fälttävlanskort så att dom har rätt att starta debutantklass.

Jag tycker att det känns rätt bra att man måste ha det där kortet. Det handlar ju till stor del om säkerhet så varför inte låta det bli som en legitimation inför tävlingar, inte helt fel....

Hemma i hagen väntade Lisen och Daisy. Dom blev överraskade när Daydream dök upp och gjorde dom sällskap. Dom känner varandra sen tidigare så det var enkelt att bara släppa in henne till dom.

Vi har suttit på verandan och tittat på dom tills det blev helmörkt. Häftig känsla att ha alla hemma tycker jag.

Märker att jag har lite dålig erfarenhet av att köra Rosa och transport. Det där med växlar och tyngd stämmer inte riktigt ännu men det blir väl bra med tiden.

Nu skall jag koja. Det skall bli skönt för jag är ganska trött. jag har aldrig gillat att köra hästar i transporter så det är en anspänning varje gång.

Det blir skönt när Lisa själv kan köra sin häst och jag bara kan åka med.

Sussa gott - vi hörs




Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards