Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Helene - 5 januari 2011 11:29


Onsdag idag! Igår var jag på en tur till Ulricehamn. Besökte en kvinna som föder upp Schipperke och fick träffa tre supertrevliga hundar. Min Leo ser inte riktigt ut som dom men......visst är dom ändå lika. Hennes hundar var bara så sociala och skällde inte ett skvatt till skillnad mot Leopold som gapar ganska ofta.

Kanske skulle man tinga en valp därifrån? Om två år eller så.

Roligt var det i alla fall. På den här gården fanns det dessutom massor av islänningar. Den ena finare än den andra. Svårt att välja men jag såg en tvååring som jag har svårt att få ur skallen. Inte bra.....vill ha! :)


Snön faller utanför, det är varmt och skönt inne i huset.

Plogen for förbi här i går kväll kl. 21, jag undrar bara till vilken nytta. En cm snö klarar även jag av att åka i. Idag är det värre, vet inte om jag kommer här ifrån alls.

Ponnydamerna dök upp från skogen när jag skulle fodra. Vet inte var dom har varit och hur länge, kan inte ens hitta stället dom går ut på.

Det är så himla trist att ha dom flaxande omkring utanför hagen. Lisen står hela tiden och tittar efter dom och ser allmänt olycklig ut.


Idag är det trettondagsafton säger dom som vet. Borde vara bjuden på bal egentligen. Tyvärr lyser den med sin frånvaro......hade varit kul att få klä upp sig och vara riktigt stylad för en gångs skull.

Har jag tur och kan ta mig härifrån så är jag bjuden på en liten fest ikväll och det skall bli riktigt kul.

Nä, nu skall jag diska och dammsuga. Sen hoppas jag på att bilen kan ta mig till närmaste by så jag kan handla lite.

Vi hörs  

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards