Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Helene - 30 januari 2011 17:36

Idag kallt men soligt!

Det var idag som jag skulle få hjälp med bilen! Hahaha, trodde jag en stund, men det gick fort över.

Ingen hjälp syntes till och krisen blir större för varje dag.

Det är så spännande intill olidligt irriterande hur många tips och råd man kan få av alla människor stor som liten men när det gäller att fixa hjälp så kan man se sig om i stjärnorna.

Några exempel på kommentarer är....du bor ju så långt bort, din väg är så dålig inte konstigt att bilen går sönder, du borde köpa en bättre bil, varför kan du inte flytta du har det ju så besvärligt, bo inte där, bo närmare stan, sälj hästen och gör dig av med hundarna osv i all oändlighet... vad svarar man på det? Dessutom får jag höra, när det gäller annat krångel med huset och hagarna, att jag är för snäll, säger inte ifrån ordentligt och jag ställer inga krav. Var kan jag genomgå en total förvandling någonstans? Någon som vet.

Jag tror ju egentligen att dessa människor runt mig vill mig väl men ibland blir det för mycket. Jag blir bara ledsen.

Kanske är det så att jag inte knäppt tillräckligt hårt med fingrarna så det trollas fram ett nytt boende eller en ny bil, ja, inte vet jag hur man gör för då hade jag gjort det.

Jag har några vänner som nästa alltid kommer när det krisar ihop sig. Dom ser till att jag får viss hjälp och dom är underbara men jag kan ju inte överutnyttja dom.

Idag hjälpte dom mig att flytta på Volvon fast dom nog egentligen inte hade tid.

Tusen tulpaner till dom.


  

Lite ljusare med solsken om än ett par minusgrader hela dagen!

         

Med träd och utan träd, bilderna är inte identiska men riktade åt samma håll!

Jag tycker skillnaden är enorm och just nu känns det som att det inte får plats en enda häst i hagen för där ligger mängder med grenar och andra rester som ingen har användning för.....oroar mig för att det inte blir bortforslat å då lär jag få problem.

Där alla björkarna stod är det ganska vattensjukt, nu kommer det nog att bildas en sjö för det finns för få björkar där som suger vatten. Det positiva är att jag kan ha ankor som får simma i en damm :) det sorgliga är att hästarna får mindre yta att röra sig på.

Fick för mig att jag skulle se på TV för en stund sen...handboll förstås, nästa kanal hade ett program där dom nu nått final och skulle äta levande sniglar....de andra kanalerna kan jag inte få in ordentligt just idag så jag la ner alltihop.

Lägger mig nog ner och läser en stund. Är allt lite medtagen av allt stök.

Tulpaner i mängder till alla som läst från början till slut!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards