Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Helene - 14 januari 2011 11:24

Med tanke på vad som händer i mitt liv angående snö, plogning, dikeskörning, sandning mm så insåg jag sent i går kväll att jag skulle vilja "ha en man i byrålådan i en liten ask bland andra grejor och närhelst jag vill så plockar jag fram min man......."

Jag hörde Lill Lindfors i huvudet och tyckte att det skulle vara helt rätt just nu.

Denne man skulle vara framplockad sen några dagar tillbaka. Det jag skulle behöva är muskelstyrka och lite fan anamma för det har jag tappat bort hos mig själv. Vore han dessutom utbildad bilmekaniker så skulle det för närvarande vara en tiopoängare!

Jaja, drömma får man.

Det kommer lite snöflingor dalande och jag har förstått att det blir mer snö i kväll.

Om jag jublar? Knappast, eftersom det tar så himla lång tid för mig att hitta en plogvillig man som kommer när jag vill det.


Har idag haft ett litet slagsmål med min dammsugare. Mattorna ligger utomhus för vädring och om en liten stund skall jag torka av mina golv.

Hundarna fäller just nu och det krävs stora insatser för att slippa hundhår överallt.

Å vad jag längtar efter att kunna hänga ut tvätt, piska mattor och annat som gör livet omkring mig fräscht.

Ägnade tidiga morgonen åt min marketing buisness. Det är så kul och det händer bra saker varje dag. Jag lär mig massor och när jag inte förstår så kontaktar jag min "handledare" som mer än gärna hjälper mig precis som jag skulle hjälpa de som vill arbeta med mig. Systemet är beroende av att man hjälper varandra.

  

I tisdags deltog jag som vanligt i ett webinar. Det är som en föreläsning som du loggar in dig på och lyssnar av via dina headphones eller via telefon.

Det faschinerar mig oerhört att man kan vara deltagare i saker som händer i andra delar av världen "in realtime".

Vill du ha din egen "buisness" så kolla in mina länkar. Det handlar inte om att sälja saker till folk, det här är "attraction marketing" och du arbetar som en egen företagare ihop med andra.

Dax för städaktivitet,

Vi hörs


Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards