Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

Björkriskransen

Av Helene - 19 juni 2013 12:37

En gråmulen ganska varm dag som ger mig inspiration till både det ena och det andra.

För en stund sen började det droppa från himlen, så jag fick kasta mig bort till min tvätt som hängde på tork.

Tänk att nytvättat luktar så himla gott!


Igår gjorde jag en sommarkrans av björkris och hängde upp i eken. Helnöjd blev jag och idag tänker jag göra några till - bara för att jag kan och för att det finns obegränsat med ris.


 


Har hunnit klippa resten av min gräsmatta på framsidan huset. Det tar en stund för jag har ingen motorgräsklippare. Jag har en handgräsklippare som är toppenbra. Det är ett bra motionstillfälle.


 


Snygg eller hur? :)

Har också hjälp av hästarna och idag får dom gå fritt på gården för att jag skall slippa klippa gräset framför hagen och under den stora kastanjen.

Det mumsas överallt och allting skall undersökas. Lill har stått en bra stund och tittat på hönsen, förbryllad över hur dom fnattar omkring.

Salle har kollat in min bil och tycker nog att den står ivägen för honom. Lisen gillar läget hon ser så nöjd ut.


Vid mina fötter sitter Leo och väntar på sin mat. Det har han gjort sen i morse. Han kan nämligen äta dygnet runt om han bara fick.

Leo har haft en extrem fällperiod nu och igår fick han ta sig ett bad. Det går utmärkt att bada honom men sen vill han inte komma i närheten av mig för han är sååååå förolämpad.

Mängder av underull åkte av och idag verkar det mesta ha försvunnit. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en sådan extrem fällning, kanske det kan bero på hög ålder och förändringar i kroppen....vem vet!? Tussar av underull har stått ut från övriga pälsen och om jag tog i honom så var hela jag full med underullstussar. Gissa hur det ser ut här hemma.....dammsugaren har ett drygt jobb om en stund.


Hmm, bäst att dela ut mat till hundarna, Leo ser ut att dö av hunger!

Vi hörs

 
 
Ingen bild

KM

20 juni 2013 11:39

Du måtte ha obegränsat med fantasi när det gäller "hittepåsaker" ! Om det finns bromsmedicin,ta den inte !! Hade jag haft mkt god ekonomi och inte pälsdjursallergiker så hade jag anställt dej som gårdskarlskvinna på min miniranch. Trevlig midsommar önskar KM .

Helene

20 juni 2013 22:38

Tack snälla KM, det värmde måste jag säga :), hoppas att du mår bättre och får en bra midsommar! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helene - 31 januari 2019 14:09

Nu är jag på plats och tänker faktiskt försöka ge mig på att blogga lite oftare.Lusten att skriva är inte borta men jag skriver i helt andra sammanhang nu för tiden.Jag kan berätta att livet inte ser lika dant ut nu som det gjorde 2015 i november.När...

Av Helene - 15 juli 2017 00:25

Sist jag skrev var i april 2015.Det är över 2 år sedan.Den senaste veckan har jag känt ett visst sug att skriva igen så nu blir det snart några nya inlägg.Livet har liksom sprungit ikapp mig och numera är jag pensionär, sittandes i rullstol för det m...

Av Helene - 20 april 2015 19:04

Men oj, jag har visst en blogg som bör tas omhand. Ser ju att en och annan kollar om jag skriver något. Hej på er!   Nu för tiden arbetar jag som lärare. Det var några år sedan. Det är ungefär som att cykla. Inte sjuttan har jag glömt pre...

Av Helene - 30 januari 2015 00:08

Ny hemsida äntligen! Den gamla tog liksom slut av någon anledning. www.kurhomeopati.com heter den. Välkomna in på sidan!   Med risk att hamna i dispyt med något troll så lägger jag ut min fb länk också.https://www.facebook.com/CurenturDjurh...

Av Helene - 16 januari 2015 21:50

Fredag kväll. Kallt i huset. Glömde att ta in ved förut så jag får skylla mig själv.Göteborg fick besök av mig idag igen.Hjälpte min mamma en stund med sjukbesök.Det är jobbigt för henne att åka till sjukhuset varje dag för att hälsa på sin livskamra...

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards