Alla inlägg den 24 juni 2013

Av Helene - 24 juni 2013 13:40

Startade dagen med en fika hos goda vänner. Allt blev ljusare omkring mig. Har inte gjort många knop sen midsommarafton. Det har varit lågvatten omkring mig och jag har legat på soffan och läst.

Det har inte hänt några omstörtande saker i det här huset precis.

Inget som fått mig att agera i alla fall.

Varje gång jag stuckit näsan utanför dörren så har jag blivit blöt och det har inte kännts så himla lockande.

Hästarna har stått i lösdriften under flera timmar åt gången och hönsen har suttit på pinnen i sitt hus när det kommit som mest från himlen.

Äggproduktionen är låg just nu. Tittade in i huset häromdagen och såg tre ägg. Skulle plocka med mig dom men beslöt mig för att vänta en stund, när jag kom tillbaka fanns det bara ett ägg kvar. Jag tror att mina fräcka skator numera går in i hönshuset och tar dom.

Visserligen har jag "tak" på hönsgården men alldeles vid trädet som växer mitt i finns det möjlighet för skatorna att ta sig in genom att hoppa på grenarna invid stammen och komma förbi nätet. Dom é smarta kan man säga.

 



Idag har jag inte heller så mycket lust till någonting men tack vare fikastunden hos Monica fick jag åtminstone lust att klippa gräset en stund.

Skulle egentligen vilja slipa golv i övervåningen eftersom det är så himla slitet.

Inbillar mig att det skulle bli fint om jag fick måla det väldigt ljust grått. Tyvärr är golvplanken så nerslitna på vissa ställen att det nog inte skulle hjälpa att bara slipa ner dom och sedan lacka dom. Misstänker att det måste på färg för att golvet skall få en helhet.

Har kollat vad det kan tänkas kosta att hyra en golvslipmaskin och insåg att det skulle vara överkomligt. Kanske kan det bli av i sommar. 

Har en dröm om ett väldigt ljust golv och ett tak som målas vitt samt vita bjälkar. Vill ha det som arbetsrum och mottagningsrum. Med takfönstret skulle det bli ett kanonställe, ljust och fint.

Vissa förändringar kan jag starta med direkt, bla måla färdigt alla dörrarna till rummen däruppe. Bara det skulle bli fint. Färg har jag så egentligen är det bara att sätta fart....


Vi hörs

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards