Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Helene - 6 mars 2010 23:24

  


Denna lilla fågelbostad får illustrera mitt vinterboende. Jag gissar att den är lika välisolerad som mitt hus men utan istappar. Jag förstår att fåglarna flyttar ut så fort dom kan. Såhär kan man ju inte bo!   


Var ute och rastade kameran idag. Inte för att jag tar så snygga bilder, jag dokumenterar mitt "nu". Låter snyggt eller hur?

Vill i alla fall ha denna vintern att se tillbaka till så jag inser att jag måste vara förberedd till nästa omgång kyla, snö och is.

Vill också se hur snön försvinner sakta men säkert.


Fotspår av hästar på rymmen men också en skymt av det som finns under snön!  

Lycka säger jag bara!


     


Här är min backe, hur man än gör så kan man ju aldrig fota en backe så det ser ut som en backe. Se bara på utförsåkningen. Det kan ju se helt platt ut fast åkarna kommer i superfart. Nu är ju inte superfart mitt mål för då skulle jag hamna i en snödriva illa kvickt.

Har idag sandat lite men det hjälper inte så mycket, mer sand behövs. Det blir isigare och besvärligare för varje solig dag - tyvärr. I kväll åkte jag ner på tvären med bilen. Kändes sådär kan jag säga.


När jag åkte till jobbet så var hästarna utfodrade och instängda i sin hage.....när jag kom hem var dom fortfarande kvar!!!!! Det kändes kanonbra måste jag säga.

Hoppas det är lika dant i morgon när jag kommer hem från jobbet.

Vill inte ha tre tottar som leker med hösilagebalarna.

Nu skall jag sova, gonatt  

Av Helene - 6 mars 2010 00:42


      

Tro för jösse namn inte att mina hästar var kvar i hagen när jag kom hem sent i kväll efter att ha jobbat. All tre stod i en klunga och bearbetade en hösilagebal modell mindre. Dom har rullat den ca 20 meter och lyckats få hål på den.

Rosie, nykomlingen, tyckte att det var så kul att jag kom och nyfiken som hon är trodde jag hon skulle hoppa in i bilen innan hon nosat klart.

Jag är glad att allt var klart för insläpp och så fort jag ropade på Lisen så kom hon glatt och klev in i sin box. Där fanns ju mat och vatten utan plast på!

Jag vet snart inte vad jag skall göra med dom. Dels är dom maniska på att äta....

och dom tar sig genom trådarna hela tiden. Lite svårt med el än så länge men jag blir nog tvungen att hitta en utväg. Det blir lite nervöst att ha dom på drift när jag jobbar eller behöver åka någonstans.

Nu är dom i alla fall inne och mumsar på sitt hö. Det är kallt i natt igen. För en stund sedan var det 13 minus.

Som jag skrev igår......jag hatar denna kylan.

Sov gott - det skall jag


Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards