Alla inlägg den 13 maj 2013

Av Helene - 13 maj 2013 16:48

Regnet hänger i luften och jag tycker att det är lite rått både inne och ute. Tände en brasa i kaminen och vips känns det bättre. 

Hämtade precis lite hönebröd hos goda vänner och samtidigt passade jag på att lämna ägg som byte mot en mjölkförpackning. Glömde givetvis av att handla mjölk när jag var i affären.

Borde också handlat lite olika fröpåsar med ärtväxter. Tänk att få plocka sockerärtor och lägga i salladen i sommar. MUMS!


Björkarna har äntligen slått ut och det börjar se somrigt ut här uppe på berget.

Satt igår och tittade efter växter som kan trivas där solen inte tillbringar så mycket tid. Framsidan på huset ligger i norrläge och har bara sol tidigt på morgonen. Märkte att det var svårt att få växter att trivas där förra sommaren.


Har nu en lång lista på växter som jag vill ha här på gården. Rosor i mängder och en kaprifol såklart samt mer humle som är en av mina favvisar.

Vill ha mängder av humle som kan klättra på min utebur, för katter, så att dom är lite skyddade av grönska.

Ja, inte mina katter, dom vill inte vara i bur, jag menar dom som har semester här i det nybyggda kattpensionatet.


Just det, här finns ett alldeles nybyggt pensionat för katter som behöver ha semester från hussar och mattar.

Det har inte öppnat än eftersom jag har varit sjuk en längre tid men nu skall jag snart börja jobba igen och då kan även pensionatet öppna. Det är ett mycket litet pensionat bör väl tilläggas. 

Här finns 2 "rum" och en utebur på 6 kvm drygt.

Allt byggt enligt "kattnormen". Bestämmelser finns ju för allting, så och kattpensionat.

Det skall bli kul att få igång det och det kommer snart en egen hemsida också. Den kommer att heta www.kattferie.se men är som sagt inte klar än.

Allting avstannade när jag blev sjuk vilket gör att allt är försenat mer än önskvärt.

Så fort allting är klart sjösätts hemsidan och jag kan ta emot de första gästerna. Det skall bli väldigt roligt inbillar jag mig.

Så vet ni någon som behöver pensionatsvistelse, fram i sommar, för sin katt/katter så tipsa gärna om mig.


Nog om detta. I nästa vecka skall jag börja arbeta igen. Frisk är jag inte men så får det bli. Är extremt trött fortfarande men det är ingen trötthet jag kan vila mig ifrån antagligen för då borde jag ju blivit piggare under den här tiden. Jag får nog leva med att somna i tid och otid och att jag alltid måste sova mitt på dagen. Hur kul är det egentligen?

Jag har ingen läkare som står på min sida. Snarare en som jämför mitt dilemma med en bruten arm....jag vet inte var han läste anatomi någonstans men så gjorde han sist jag talade med honom.


Kram på er därute.....




Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards