Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Helene - 23 mars 2012 21:34

 


Oj, redan halv tio, tiden går så fort.

Idag har jag jobbat från halv åtta till fyra sen hem i flygande fläng.

Hundarna var med på jobbet. Dom älskar ju att vara med i bilen och det var där dom tillbringar mest tid under dagen men flera gånger tog jag med dom in på vårt område och de fick hälsa på brukarna och vara med i trädgården. Det funkar så himla bra och verkar vara uppskattat av brukarna och det är helt ok för personalen också.

Tyvärr blev Leo väldigt upprör över en hund som gick förbi bilen under dagen och lyckades fastna med halsbandet i den visare som hanterar mina vindrutetorkare. Vips gick den av........alltid skall det vara något att tänka på med den här jäkla bilen!




Idag känner jag mig trött och jag valde att åka till Lisen på besök. Det finns inget bättre än hästarnas vänlighet och mjuka mular när man känner sig lite vissen.

Inga hästar hängde runt stallet eller lösdriften. De väljer att knapra i det gamla gräste för att se om några strån kommit upp så nu har dom en hel del att göra. Hagen är stor så jag fick leta efter dom.


 


Hittade Lisen och Björk först, det tog en stund sen kom de andra lunkande.




Lerki tog omedelbart en slurk från mamma. Sen var han mest intresserad av min kamera och mig.

Kiljan kom så småningom han också.


   


Jag tillbringade en halvtimma med hästarna sen gick jag upp till stallet och precis då kom Ulrika hem. Vi fick en pratstund i hennes kök och sen åkte jag hem till mig.

Slog på min TV och jublade inte över programmen precis. Har ju inte så många kanaler att välja mellan så utbudet är något snävt.

Hoppas på en deckare eller film innan jag måste gå och lägga mig.


 


Lerkis mjuka mule får avsluta dagens inlägg.

Vi hörs

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards