Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Helene - 16 februari 2010 23:24

Jaha, nu har jag sett på en film som min lilla mamma lånade mig. Hon tyckte väl att den passade mig perfekt med tanke på vinter och kyla. Jag hann bli riktigt rädd ett tag.....fy så lurigt vädret kan vara, i alla fall enligt den filmen.

Filmen var förstås "The day after tomorrow". Inte var den särskilt bra men det kolossala ovädret som drabbade norra halvklotet fick mig att rysa.

Just nu ser jag på American Idol som får mig att häpna varje gång.

Alla dessa ungdomar som tittar in i rutan och säger att dom är det bästa som finns på denna jord och att allt dom vill är att bli kändisar och få stå på scen.

Dessutom verkar dom tro att det är den enda sanningen som finns dessutom.

Jag har förstås haft som ambition att ge mina barn självförtroende, talat om för dom att dom duger och att dom är fantastiska. Men jag kan inte föreställa mig att någon av dom skulle ha "storhetsvansinne" på det sättet som en del av  ungdomarna i dessa uttagningstävlingarna. Å andra sidan kanske det inte är självförtroende dessa ungdomar har........vad vet jag.

Lite tröttande är det och det sätter igång tankeverksamheten på mig i alla fall

Det är fortfarande kallt och mycket snö, idag har det dessutom snöat hela dagen. Inte mycket men det smyger sigpå ett nytt lager på allt annat.

Plogmannen har varit här och "breddat" vägen. Ganska slarvigt gjort för han har lämnat drivor lite var stans. I synnerhet i min, vid det här laget söndertjatade, backe. Den blev väldigt konstig i alla fall.

Nä, nu skall jag försöka få plats i soffan brevid Akka för att se på Numbers.

Sen blir det sängen. har lite svårt att käänna mig trött ikväll för jag sov till halv tre idag eftersom jag jobbat natt.

Vi hörs........



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards