Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Helene - 16 juni 2009 21:09

Här i huset har vi fastnat för uttrycket chabby chick.

Hmm, tror att jag är lite chabby chicl innerst inne om jag nu tolkat ordet rätt. Fick i alla fall lust att fixa lite här hemma, jag har lurat på vad jag skall hitta på i flera dagar. Inspirationen har börjat infinna sig och då minsann får jag ot i hela kroppen och känner mig influensasvag.....det händer nästan aldrig annars.

I alla fall har min dotter och jag kommit fram till att det gröna skåpet som jag fick för några veckor sedan skall upp till hennes rum och vi har bestämt att vi skall klä det med tyg..... åt chabbyhållet.

Tyg inhandlades. Jag limmade, efter diverse rengöring och nu står det där med rosor och annat på. Det kommer att bli kanon. Insidan skall kläs med grönrutigt tyg och hyllplanen och synliga träkanter blir också gröna. Milt gröna så det går ihop med blomtyget. Sen sätter jag nog två knoppar på dörrarna så att inte tyget blir smutsigt. Runt skåpsdörrarna skall det limmas en kant också.

Nedan kan du se hur skåpet ser ut just nu.



Jag hoppas att Lisa blir nöjd när det blir klart.

Skåpet var mörkgrönt och jag började skrapa rent det men det var inte så lätt och stora ytor blev mest repiga så jag gav upp. Tur var väl det. Jag tror att det här blir riktigt bra och roligt.

Hästarna fick flytta till grannen igår. Där finns det lite mer att äta just nu.

Lisen fick sig tidernas chock. Grannarna har nämligen en Linderödsgris som heter So-Fia och som bor alldeles brevid hästhagen. Det övergick Lisens förstånd det där med gris så hon blev väldigt upprörd.


Kunde knappt tugga det hon hade i munnen och for omkring mycket skärrad.

Lorden skred omkring som om ingenting fanns som kunde rubba honom nu när det fanns mat på backen.



Hon blir riktigt vacker när hon blir såhär upprörd, konstigt med reaktionen på grisen egentligen för det är inte mycket som rubbar hennes jämvikt annars.

Hittade henne längst bort i hagen i dag på morgonen när jag skulle titta till dom. Hon lämnar inte den hörnan i första taget tror jag. Möjligtvis när maten tar slut där.

Nu är det dags för mig att inta ryggläge. Mår inte bra i min kropp alls. Kanske bryter det ut något influensaaktigt under natten eller så är jag pigg i morgon.

kram på er

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards