Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Helene - 21 juni 2010 10:02

En rivstart till tågstationen med Lisa kl. 05.20 startade dagen med.

Hon skall "gå brevid" idag och började kl.07.00

Hade funderingar på att lägga mig en stund till när jag kom hem men så blev det inte, en kopp kaffe fick mig att piggna till.

Morgondagen blir likadan. Hon börja sju då också, själv börjar jag klockan halv nio. Det blir många tremilaturer eftersom vi har olika tider. Det tar tid och kostar pengar men vi har inget att välja på tyvärr. Härute finns det inga bussförbindelser alls och Lisa har inget körkort än.

På onsdag börjar det dra ihop sig för midsommarfirande med kompisarna för Lisa och efter det så drar hon iväg till festival en vecka. Tomt i huset igen!

Själv skulle jag ev. arbetat hela midsommarhelgen men det verkar inte bli så många timmar när allt kommer till kritan.

Blir det inget jobb på midsommarafton så kan jag ju åka till släktträffen som jag brukar göra. Det är mysigt.

Har idag pratat med skatteverket. Det var spännande. Dom kunde inte hjälpa mig men hitta på skatt, det kan dom. Tur att jag upptäckte denna fadäs. Det verkar inte vara så svårt att ändra deras beslut men det tar onödig tid. Jag har hållt på att försöka ändra detta sen förra året. Man kan ju inte betala skatt på en inkomst som inte finns eller hur? Detta höll dom med om som tur var.

Det löser sig säkert men det är irriterande tycker jag.

Idag känns det lite bättre. Solen skiner och förhoppningsvis blir det varmt under dagen. Skall ta en tur till Göteborg efter lunch. Har några ärenden att uträtta  kanske hinner jag besöka några vänner också.

Jag hoppas att när jag väl hamnar i min säng i kväll så är jag på gott humör, det är vad den här dagen skall göra för mig, med min medverkan såklart.

Det förtjänar jag just nu!

kram till er alla



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards