Alla inlägg den 2 juni 2010

Av Helene - 2 juni 2010 15:22

Irritationen var över alla gränser i går kväll och inte blev det bättre i dag på morgonen. Min livslina var kapad....eller mitt internet var borta!

Tur att det gick att fixa trots att det fortfarande är störniingar hos min leverantör! Livet återvände sakta men säkert när mejlen var kollade.

Solen strålar över liten röd stuga och det är kanonhärligt.

Tyvärr var jag tvungen att åka till byn för att inhandla diverse till fredagens studentfirande. Nu har jag fixat tre pajer, plockat ner allt som skall med förhoppningsvis och tänker nu kolla in om jag kan få med ett trädgårdsbord i bilen.

Lisa ville ha paj av någon anledning och varför inte tänkte jag. Det blev en purjolökspaj - supergod, en grönmögelpaj och en med broccoli och skinka.

Vi skall fira Lisas student på skolan!

Märkligt sätt att sköta detta på men det var det enda som passade just på fredag.

Många av tjejerna som går på skolan kommer långväga ifrån och tänker inte åka hem på kvällen eftersom det är lite röj på  stan.

Alltså får deras familjer ha picknick och då blev det skolhuset som fick vara festlokalen. Jag tror att det kan bli supertrivsamt även om det samtidigt krävs lite aktivitet utöver det vanliga. Maten skall vara lätt att transportera, alla tillbehör får vara enkla och dukningar mm får bli som det blir!

I övrigt har Lisen och Rosie kommit hem igen. Dom har varit hos grannar och betat av det lilla gräs som finns i hagarna där.

Jag har lyckats muta gräsklipparen att starta vilket kändes mycket bra. Hann klippa halva gräsmattan när bensinen tog slut! Nu gäller det att komma ihåg att köpa hem det och att få med sig dunken i bilen. Jag är ett snille på att glömma den.

Har också gjort en skylt till Lisa under dagen. Det skall ju vara sådant också.

Hoppas att hon blir nöjd med mina ansträngningar.

Nu skall jag diska och plocka undan i köket. Snart är det klart med paj nr 2 som skall ut från ugnen. Sedan är det bara trean kvar!

Kram till er alla, vi hörs

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards