Alla inlägg den 22 februari 2013

Av Helene - 22 februari 2013 20:26




Min strålande komposition i köket, ljust blir utan rampbelysning......me nöjd!    


Intressanta saker inträffar ibland och man får ta del av andra världar. Nu menar jag inte andevärldar eller så, jag menar i det här fallet andra yrkesområden.

Följde med min goda vän Ulrika till hennes nya kontor för att lämna lite rekvisita till hennes filminspelning. Hon skall göra en film om en av hennes produkter. LOOP heter den och är en väldigt bra krok.

Se här

http://www.northernwell.se/


Det skall verkligen bli kul att se hur den blir som färdig film. På hennes kontor dök det upp en pratsam glad fotograf som mer än gärna berättade om sitt jobb som fotograf och visade konstfilm som han gjort tillsammans med elever inom konfektion om jag inte minns fel. Himmel vilket spännande område han jobbar med. Blev hälsosamt avundsjuk. Varför är man inte filmare och fotograf kan man undra.



 


Akka förstås! Skönt att inte ligga på kalla golv. Hon har en egen plats i vardagsrummet.


Bilden som kommer här är tagen i mitt kök och visar bla min nya lampa som jag pillat ihop av korgen med krokar, vaxat papper och några krukväxter samt fyra spottar med ledbelysning. Jag är väldigt nöjd med den. Det blev precis som jag tänkt mig.


 


Idag är det fredag och svinkallt. Jag eldar men det är fortfarande lite svalt inomhus. När jag sitter här och skriver är det mysigt att höra hur det knäpper i spisen. Kände precis hur värmen kommer smygande så jag skall inte ge upp mitt eldande än på länge.

Nä, nu slutar jag skriva för det är något galet med den här sidan idag. Alldeles för seg. Vi hörs snart igen!

Lämna gärna kommentarer, många läser inte så många som säger ett ord...hur skall man veta hur det tas emot då?

Det man skriver menar jag.



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards