Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Helene - 25 juli 2012 14:28


Häromdagen kom det här fina equipaget förbi. Det såg väldigt mysigt ut. Det är delar av familjen Blad som är ute på kvällstur. Endera dagen skall jag få åka med, det skall bli roligt.


Idag fyller jag år. Har nog aldrig blivit så grattad och tänkt på någon gång tidigare. Allt  tack vare FB. Kan inte påstå att jag ogillar detta. Det skänker en viss go känsla att så många har skickat en om än så liten tanke till mig tack vare att FB upplyst om att det är min födelsedag idag.

Energikick alldeles gratis!

Tack alla ni!

För en stund sen kom en av mina vänner förbi med en kruka med blommor att ha framför dörren. Inte nu kanske, men när huset blir klart. Jag blev väldigt glad för det hade jag inte förväntat mig alls.


Solen har fått fnatt och lyser obarmhärtigt på mig och omgivningen. Det blir en varm resa till Partille och mitt lilla födelsedagsfirande med min mor och  min dotter.

Det kändes inte så angeläget ha ha lilla mamman trampandes runt bland plank och annat samt allt bankande som pågår till sena kvällen. Dessutom tror jag att bilresan hit hade tagit knäcken på henne helt.


Inte ens hundarna får följa med. En bilresa idag är inte hälsosamt för dom alls. Så nu skall jag gå en skogspromenad med dom. Akka flåsar bara hon kommer ut och Leo verkar inte alls intresserad av utomhusaktivitet idag.

Kanske har jag tur och hittar några hjortron på myren under förutsättning att myrens aktiva insekter vilar sig när vi kommer. Där finns en stor, trekantig fluga av något slag som är rätt läskig och gärna slår sig ner på folk och fä.


Ha nu en fin dag i solen, passa på att njuta och drick mycket vatten!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards