Alla inlägg den 5 juli 2012

Av Helene - 5 juli 2012 13:02

Så var det ju äntligen dags för övningskörning med Lisa.

Inte helt lätt att vara instruktör och säga rätt saker.

Har själv börjat kolla in alla vägmärken och annat som hör till trafiken.

Hur gör jag egentligen när jag kör bil?

Mycket att tänka på faktiskt.


Man kan ju undra vad jag bor i för hus, förra huset hyste både grävlingar och fladdermöss och det här huset har paddor. Hittade en stackare kravlandes omkring på pidestalen som står här brevid mig i matrummet.
Helt otroligt! Den var dessutom ganska stor och alldeles kall.

Jag bar ut honom/henne till gräset och snåren på andra sidan vägen.

Tur att jag inte är rädd för dessa djur.


Jag undrar vad det blir för djur nästa gång.


Jag är fortfarande förkyld och det har slagit lock för mina öron. Inte så mysigt precis. Känner mig lite kymig och har preparerat mig med jordgubbar, melon och banan i en stor skål. Gott var det i alla fall även om det inte påverkar förkylningen.

Såg att en fd arbetskamrat hade förlovat sig idag. Grattis till dessa två.

Några andra mysiga tjejer från samma arbetsplats hade cyklat till Tylösand. Det tycker jag var bra gjort. Hade säkert varit kul om jag bara hade haft deras energi.

Förkylningen som hoppat på mig verkar kulminera just idag. Vill så gärna trampa iväg till jobbet och det är vad jag har planerat också.

Har legat hemma i flera dagar nu så det är dags för arbete igen.

Solen skiner och jag har som vanligt druckit kaffe ute. Det är det bästa med sommaren tycker jag.

En stilla stund innan jag startar dagen.

Igår fick jag vattna mina växter för första gången på länge. Dom har börjat växa till sig nu och det gillar jag.
Det här huset jag bor i skall få en ny utsida. Snickarna kommer runt den 10 juli och då vill det till att jag plockar bort mina krukor från husväggen. Nya brädor och ny färg skall det bli på huset.

Har planterat en rosenbuske för ett par veckor sedan och har nu bekymmer för om den kommer att bli nertrampad av snickare och brädor som far omkring. Jag måste skydda den på något sätt. En stålbur eller något sånt kanske? Nä, skojar bara, det går nog att skydda den på ett enklare sätt. Det växer också massor med ringblommor på samma ställe och dom vill jag absolut inte få saboterade. Äntligen kanske jag kan göra ringblomsolja igen nämligen. Det är kanon mot små sår och torr hud mm. Framför allt har jag använt oljan till hästar med mugg och rasp och det både läker, mjukar upp och är desinficerande.

Var en sväng hos en kompis på förmiddagen för en fika och för att hämta en present som hon köpt åt mig utav ingen anledning alls. Hade inte en susning om vad det var.
Mycket glad blev jag i alla fall för det var en pumpflaska till diskmedel som jag vid något tidigare tillfälle sagt att jag ville ha. Hon hade en själv och jag tyckte att det såg så trevligt ut på diskbänken.

Har också hunnit ta en sväng hem till Ulrika för att hämta mina penslar i stallet. Målade lite muralmålning där förra året. Är väl inte riktigt färdig än men behöver penslarna till lite jobb här hemma. Håller på med stolar och ”dörrstoppar”. Bilder kommer så småningom.

Nu skall hundarna på promenad sen ska jag förbereda mig för att åka till jobbet.

Ha en bra dag! Kram på er därute!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards