Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Rattmuff på

Av Helene - 28 november 2012 23:45

Däck bytta och rattmuff på! Tack för hjälpen Janne!

Rattmuff i lila hur gräsligt som helst!


I morgon skall jag få mitt nya bord och lite mer hyllor. 
Kanske kommer jag att slipa bordet och lasera det vitt om det går. Oroar mig lite för att det inte låter sig göras så där utan vidare eftersom jag misstänker att bordet är behandlat med färg som är svår att få bort, vilket kan innebära att bordet läcker gammal färg.
Dessutom vet jag inte om bordet ens passar här även om jag tycker att det är väldigt fint och i en stil som jag gillar.


Träffade en god vän utanför en outlet "nära mig " och lyckades blåsa 570 kr. Det var inte svårt alls och bilen blev full med prylar. Sen drog vi hem till Monica och fikade. Det tar på krafterna att fynda.

Tre ryamattor, stora, ett sängöverkast till 90 säng, en sänkappa för dubbelsäng i vitt, en vit fliströja, en collegetröja, en taklampa, en plåtskylt till köket och en jacka.

Mycket för pengarna tycker jag.

Tyvärr fanns det inga skor kvar i min storlek. Det får bli en annan dag.

Har lagt en rya i hallen, den är lila och en rya i vardagsrummet, den är beigevit och passade bra ihop med min hampmatta.
Det blir ombonat och bra nu när kylan kommer. Nu gäller det bara att hålla leriga hundtassar borta.

Den tredje mattan skall jag ge bort till den som jag får det fina bordet av.

Köpte också en turkos taklampa som är rätt fin i modellen och högst modern just nu. Den skall "mattpersonen" få om hon vill ha den. Hennes färg är turkos och hennes nya tapeter är tydligen turkos i botten. Kanske passar lampan in och då är det ju kul. Annars tror jag att min dotter skulle kunna tänka sig att ta hand om den.

Det är roligt att handla billigt när man hittar saker man planerat att köpa och som fyller det behov man har för tillfället.

Sängöverkastet gillade jag också och kommer det att bli toppefint i ett av sovrummen på övervåningen. Ser ut som säckväv med sparsamma tryck på.

Jag kan nog erkänna att jag har lite överkastsdille. Har handlat flera stycken på det här stället och varit lika nöjd med alla. Som mest har dom kostat 200 kr men ofta hamnar det på 100 kr för en dubbelsäng. Det tycker jag är bra. Gardiner, typ hissvariant, som man rullar upp och knyter har jag också köpt där. Vita med fina chabbytryck.

Har också hunnit inhandla hyacinter och två vita julblommor. Pyntandet är igång på allvar även i år!

Nu skall jag sova.




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helene - 31 januari 2019 14:09

Nu är jag på plats och tänker faktiskt försöka ge mig på att blogga lite oftare.Lusten att skriva är inte borta men jag skriver i helt andra sammanhang nu för tiden.Jag kan berätta att livet inte ser lika dant ut nu som det gjorde 2015 i november.När...

Av Helene - 15 juli 2017 00:25

Sist jag skrev var i april 2015.Det är över 2 år sedan.Den senaste veckan har jag känt ett visst sug att skriva igen så nu blir det snart några nya inlägg.Livet har liksom sprungit ikapp mig och numera är jag pensionär, sittandes i rullstol för det m...

Av Helene - 20 april 2015 19:04

Men oj, jag har visst en blogg som bör tas omhand. Ser ju att en och annan kollar om jag skriver något. Hej på er!   Nu för tiden arbetar jag som lärare. Det var några år sedan. Det är ungefär som att cykla. Inte sjuttan har jag glömt pre...

Av Helene - 30 januari 2015 00:08

Ny hemsida äntligen! Den gamla tog liksom slut av någon anledning. www.kurhomeopati.com heter den. Välkomna in på sidan!   Med risk att hamna i dispyt med något troll så lägger jag ut min fb länk också.https://www.facebook.com/CurenturDjurh...

Av Helene - 16 januari 2015 21:50

Fredag kväll. Kallt i huset. Glömde att ta in ved förut så jag får skylla mig själv.Göteborg fick besök av mig idag igen.Hjälpte min mamma en stund med sjukbesök.Det är jobbigt för henne att åka till sjukhuset varje dag för att hälsa på sin livskamra...

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards