Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Helene - 31 augusti 2009 09:53

Igår hade jag en helkväll med film. Låg i min soffa och tyckte livet var ganska mys i flera timmar. Unnade mig nämligen några filmer.

Först såg jag "In the electric mist" en lite annorlunda thriller med Tommy Lee Jones. Varje gång jag ser en film med honom så ser jag framför mig hur han dansar på bordet i den underbara filmen/musikalen Hair. För det var väl han som gjorde det om jag inte minns alldeles galet.

Efter en god middag fortsatte jag med "The boat that rocked". Den gillade jag också. Det fanns en go´känsla i den komedin som jag uppskattade. Se den och lyssna in allt örongodis i form av sextitalsmusik. Kanonhärligt!

När det blev sena kvällen såg jag ytterligare en thriller. "Berätta inte för någon" hette den. En fransk film. Baserad på en av författaren Harlan Cobens böcker. Kollade in mina deckare i hyllan och hittade 2 med H.Coben men inte just den här. Jodå, den var ok den också det gällde att hinna med textremsan bara eftersom den var på franska.

När klockan var  midnatt längtade jag efter min säng så jag insåg att dagen var slut och det enda att göra var att sova.

Idag, måndag är jag ledig och hade tänkt uträtta storverk i form av boxbyggande. Regnet hänger i luften så jag borde kanske passa på att göra det med en gång.

Under gårdagen hann jag klippa min gräsmatta. Himmel vad mycket gräs det hade hunnit med att bli. Det gick knappt att skilja på vad naturtomten började och slutade. Gräsklippning är ok tycker jag men det har inte varit så lätt att få till det den senaste tiden för varje gång jag tänker tanken att klippa så har det illregnat och det är mindre gynnsamt.

Nä, nu får jag allt skutta ut och börja snickra på Lisens box. Det skulle vara så skönt att ha den klar innan vädergudarna blir för obekväma för hästar och andra knytt.

Vi hörs



Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards