Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Helene - 22 augusti 2009 02:17

 Skogmuppen har piggnat till!


Tiden bara går och jag inser att sommaren börjar försvinna till förmån för hösten. Jag gillar augusti och september allra mest av någon anledning.

Trots att jag höll på att längta ihjäl mig efter våren i vintras, så gillar jag alltid hösten eller, mer rätt att säga är antagligen, sensommaren.

Det där med att blogga har haltat en hel del i sommar. Bloggtorka skyllde jag på i förra inlägget men det är kanske så enkelt att jag tröttnat. Visserligen har jag läsare varje dag....ingen är mer förvånad än jag kan jag säga.....det händer ju inget här och inga bilder kommer upp.

Nä, jag får nog skärpa mig.

Det enda riktigt häftiga som hänt mig på sista tiden är att jag blivit piggare! Det är underbart. Trodde ju ett tag att jag var sjuk på något sätt.

Så fort jag satte mig ner eller la mig i soffan så somnade jag.

Har hittat en juice som hjälper mig att piggna till och undergörande droppar så får mig att starta som en gammal sur motor. Det är lite 5-56 över det hela.

Jag blev pigg direkt när jag provade juicen men det är först nu en vecka senare som jag inser att jag verkligen blivit annorlunda. Jag somnar inte framför tv:n längre och jag tänker gladare tankar. Jag hinner lite mer än jag gjorde i  börja på sommaren och energin räcker längre. Min kropp gör inte ont just nu och det är bara det helt underbart. Målet är att komma upp på Lisen och ha glädje av att rida igen.

Kan jag göra det inom en snar framtid så garanterar jag att jag kommer att rekommendera denna juice till alla vare sig dom vill eller inte.

Hihihi, jag har redan börjat med det egentligen.....och förresten är det inte så mycket juice, du tar en shot på morgonen bara och du får i dig vitaminer och mineraler som räcker hela dagsbehovet plus antioxidanter i parti och minut och DET behöver vi alla.

Nu kan den som vill gå in på www.kyani.net/curentur och ta sig en titt.

(Intresserade kan mejla mig på lisen_james@hotmail.com)

Jag letar också efter människor som gillar att jobba med  MLM och som vill ha lite extra pengar att ha kul för eller vad man nu väljer att göra med dom.

detta kommer att bli mitt nya jobb ett tag framöver verkar det som.

Att få fortsätta med det jag gör just nu (korttidsboende) är inte troligt. I alla fall kommer jag inte att kunna leva på det fullt ut verkar det som just nu. Här har folk kommit tillbaka från både semestrar och studier och plötsligt blir det folk över i verksamheten. Jag kan ju inte gå och önska att folk skall bli sjuka för att jag skall få jobba eller hur?

Har sökt ett lärarjobb av bara farten idag. Känner att jag måste slänga iväg ansökningar ibland. Skulle förmodligen få en chock om jag fick komma på intervjuv.

Nä, nu är det dags att göra lite annat. Jag är fortfarande pigg trots att timman är sen.

Vi hörs





Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards