Alla inlägg den 12 juni 2012

Av Helene - 12 juni 2012 17:20

Jaha, så trillade jag in i MLM-världen igen, jag som lovat mig att inte ägna mig åt sådant.
Nya produkter, nya människor och produkter som smakar gott till och med.

Lanseras i Sverige och övriga Skandinavien i slutet av sommaren som det ser ut just nu.

Lite hyss måste jag hålla på med. Kan ju inte vara som alla andra som sällan eller aldrig prövar lite nya grepp :)


Vad är då MLM?
Multi Level Marketing.
Det finns hyllmetrar att läsa om MLM och det blev godkänt som företagskoncept i USA 1979 ( om jag minns rätt) men har funnits sen 50-talet.

Lite fiffigt är det allt även om många vill se det som ett pyramidspel. Saken är den att pyramidspel oftast inte har någon produkt och dessutom är det olagligt. Ibland har pyramiderna billiga produkter som har noll eller inget värde/funktion endast för att man skall tro att det är ett MLM-koncept.

Satsar man på ett bra MLM företag med en produkt man gillar så trillar det inte in pengar hur som helst. Givetvis måste du lägga ner arbete på att "sälja in" din produkt. Det funkar bra att ha det som en extra inkomstkälla och du är din egen samt att du arbetar när du vill och kan.
Du behöver inte vara en snitsig säljare och ha tusen kontakter men det underlättar om du kan prata med folk såklart. All hjälp och ev. utbildning får du av de övriga i det team som du hör till och en bra upline skall kunna hjälpa dig mycket.

Kolla gärna in MLM på nätet. Det finns både bra och mindre bra information att ta till sig.
Tro bara inte att de som ogillar MLM och som bara har elände att skriva om talar helt sant för av någon anledning verkar en hel del personer tro att så fort dom gått med i en MLM verksamhet så behöver dom inte göra något mer.

MLM har funnits så länge att det ofta är samma "regler" för att driva sitt lilla företag. Samma koncept dyker upp i nästan alla moderna MLM verksamheter, dvs att det finns utarbetade mallar för hur man kan arbeta. Kopiering kallas det. Ett smart sätt att fortsätta att lyckas. Det är inte så himla smart att tänka att jag gör på mitt eget sätt här, teamwork är modellen nämligen. Dumt att uppfinna hjulet en gång till.


Själv har jag varit inskriven i ett antal MLM verksamheter. En del mycket bra med fungerande upline och kringverksamhet. Någon gång har jag trillat in i rena skräcksenarier och snabbt dragit mig ur.

De företag som varit "legitima" har jag själv schabblat bort genom för lite engagemang och tid. Ett av dom la jag ner var för att det var för dyra produkter ut till kund, men jag hann dra in en del pengar på det.


Nu har jag alltså ett nytt litet projekt på G. 



Organo Gold, gott kaffe!


Klicka på länken och besök min sida!

Är du en nyfiken person och vill smaka på kaffet så kan jag skicka ett smakprov!


Nu skall jag agera taxi igen, Lisa skall hämtas i Bollebygd!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards