Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Helene - 5 juni 2012 18:41





Ok, nu har jag semestrat några dagar och inget särskilt upphetsande har inträffat hittills!

Jag pillar runt här i huset och i trädgården. Ojar mig över att allt slutat växa och att det blåser så illa.

Var i slagsmål med ett bärnät i går. Hur det nu kan bli så illa men det kan det.
Ville ha ett nättak till min hönsgård och då funkar bärnät  utmärkt. Nätet skulle vara 5 X 5 meter enligt förpackningen men det var snarare 4 X 7 meter. Bärnät precis som fårnät lever sina egna liv när man släppt ut dom ur påsen.
Efter mycket om och men lyckades jag "tråckla" in gammal stängseltråd genom de illbattiga näthålen och fick efter ganska lån tid ett nät som jag kunde spänna ordentligt.

Enda lyckan när jag nu stod där med nätet flaxande i vinden var att den tokiga göken som hoar runt här dök upp mitt framför näsan på mig. Satte sig i en gran i närheten och var allmänt sällskaplig en stund. Det är första gången som jag sett en gök i levande livet. Kul tyckte jag som är lättroad.


I övrigt funkar min inhägnad fina fisken och hundarna håller sig på baksidan huset. Akka har det lite jobbigt när rådjuren visar sig på ängen men än har hon inte hoppat över.


Idag har jag varit med Ulrika i den lilla hålan Kinna för bunkring av mat. Herregud vad det tar tid allting.

Skulle bara handla mjölk och vips var jag många hundralappar fattigare. Kött och pålägg lockade i den butiken och jag passade på att handla ordentligt eftersom Lisa antagligen vill ha mat när hon nu skall komma hem.

Tyvärr fanns det en fyndbutik granne med ICA affären och dit var vi ju tvugna att gå in. Kom ut med nagellack och ögonskugga plus en badborste.....för ryggen :) Så nu blir det fotvård i kväll framför teven och lite lack på tossingarna. Minst en gång varje sommar.....då känns det som jag är ledig när fötterna är omskötta och naglarna är fina. Jodå jag vårdar mina fötter oftare än en gång per sommar men jag lackar inga naglar mer än på sommaren.


På torsdag har jag min första studentuppvaktning och sen blir det en till dagen därpå. Vad skall man ge dessa killar i gåva tro? Något till det egna boendet sa den ena mamman, den andra har inte sagt något än...

Torsdag kväll gissar jag att Lisa anländeer till Göteborg så jag kan plocka upp henne när jag uppvaktat klart. 

Förhoppningsvis kommer sonen drällande också. Det skulle vara mysigt att ha dom hemma båda på en gång.

Om inte annat har han ju ett par illgröna converse till mig som han köpte i San Fran. En god son måste jag säga! ;)


På onsdag i nästa vecka skall vi på kurs på bilskolan. I sommar skall vi övningsköra en del hade vi tänkt. Det skall bli riktigt kul inbillar jag mig....önska oss lycka till!


Nu blir det dogwalk och sen fotbad, vilken kväll!
 

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards