Alla inlägg den 4 april 2012

Av Helene - 4 april 2012 12:27

I mitt förra inlägg hamnade mitt författande i ett slags syftningsfel eller snarare, jag var inte tydlig nog. Tur att jag blev påmind :) Såklart att inte mina tuppar lägger ägg. Det hade ju varit en världssensation.

Nä, här hemma lägger förstås hönorna äggen.


Idag behöver jag extra peppning! Tycker att det känns lite hopplöst i största allmänhet.....följande bild hör till mina favvisar!


 


Fick tag i en sådan bild för många år sedan men i ett icke internetsammanhang. Sparade i alla fall bilden någonstans men vet inte riktigt var så jag blev glad när den dök upp på FB.


Idag skiner solen igen och det känns upplyftande förstås. Nätterna är kalla fortfarande och jag behöver elda för att hålla värme i huset.


Har hunnit med en hel del idag. Bla har jag testat en gammal borste som sitter fast på en flaska. Flaskan fyller man med rengöringsmedel och sen kan man "lätt" ta bort fläckar på mattor bla.

Jodå, jag har kollat att färgerna håller måttet och att man kan använda vatten på mattan. Rent blev det i alla fall och nu luktar det förföriskt av såpa i matrummet.

Om en stund ger jag mig av till Göteborg en sväng och sen blir det jobb hela kvällen. I morgon är jag ledig, jag skall upp med tuppen för det blir ett besök i första bästa storköp. Helgmat skall inhandlas förstås.

Funderar på varmrökt lax till lunch på påskdagen. Det är så himla gott tycker jag.


Har hunnit pynta lite också. Det blir en och annan påskpryl men mycket sparsamt om man ser till vad en del andra sätter fram. 

Några grenar från den stora kastanjen har blåst ner och dessa har givetvis hamnat inomhus. Det ser väldigt annorlunda ut. 

Gissar på att de blir förevigade när de slagit ut lite mer.

Har kryddat grenarna med prickiga ägg. Det ser lite knas ut men jag gillar det i alla fall så äggen får hänga kvar.



Ha nu en förträfflig dag, köp påskliljor i mängder och ett påskägg till någon som behöver muntras upp!


Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards