Alla inlägg den 4 april 2010

Av Helene - 4 april 2010 01:44

      

Igår försökte jag fånga  "kattungarna" på bild men det var svårare än jag trott. Sushi var hal som en ål och var inte still en sekund.

Kiwi ville inte vara med på bild alls egentligen.

 

Rygg och svans fick det bli.......

     

Till slut fick jag ett par hastiga bilder på honom framifrån...

      

Visst är Sushi söt med sina aprikosfärgade öron. Jag har ingen aning om vad den här färgvarianten heter. Det är lite brunt, lite silver och aprikosa inslag i hans päls.

Sushi och hans kompis Kiwi kom till mig under hösten. Två benrangel som bara åt och åt. Magarna pajade på dom såklart och jag fick ta till min homeopati som löste problemet fort.

Nu måste dom få komma till någon som kan ge dom varaktiga hem och som är sugna på två rara katter varav en är väldigt rädd. Det är Kiwi som tycker att vi tvåbenta är superläskiga. Då måste man hålla sig på behörigt avstånd.

   

Här är Kiwi på språng!  

Nu är katterna ca 8 månader och med tanke på en tuff start i livet så kommer dom inte att bli så särskilt stora till växten.

Gissar att det kommer att bli lätt att hitta hem till Sushi som är så social och tam. Kiwi är däremot en väldigt försiktig kattpojk och har jag tur så finns det en tålmodig person därute någonstans. Kanhända blir han aldrig den där keliga katten som man drömmer om men han kan säkerligen fungera kanon som stallkatt tex.

Han är född i ett uthus och var nog nästan två månader innan han och hans syskon blev infångade. Han fick sedan bo i ett stall med bla Sushi och hans syskon. (Killarna är alltså inte syskon)

I stallet fanns det mat och lek för kattungarna men av någon anledning så blev just dom här två ynkliga och små. Tillväxten var lika med noll. Dom var inte mobbade av de andra men tog inte för sig ordentligt. Det var då som jag blev ombedd att ta hand om dom. Mot bättre vetande så gjorde jag givetvis det.

Vi hörs

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards