Alla inlägg den 3 april 2010

Av Helene - 3 april 2010 02:13

  

Kolla vad jag hittade! Förra årets planterade primula som har klarat vintern i stenpartiet. Härligt med liv i marken när resten ser ut som en leråker.

      

Hittade dessa små påskliljor också samt några skumma knoppar som jag inte har en susning om vad det är.


  

Kök ur jordkällarperspektivet. Det ensamma fönstret till vänster, på den övre bilden, är mitt sovrumsfönster. I krukorna har jag lyckoklöver, flera år gamla. 

    

Den nyanlagda vägen är fortfarande snövit. Hoppas det försvinner snart.

  

Innanhavet som jag passerar varje gång jag använder bilen. Igår grävde jag kanaler så att vattnet kan rinna ner mot bäcken. Här ser man också de tråkiga resterna av vinterns hösilageplast. Det ser inte vackert ut precis.

Lite vackrare är dessa pälshögarna.....


      

Lisen                                   Lord                                Rosie


Igår var en bra dag för hästbus. Dom drog loss riktigt ordentligt men som vanligt var jag för sen med kameran. Hade besök av hovslagaren och nu har Lisen och Lord snygga fötter igen. Dom fäller mängder just nu och det är spår av päls i buskar och runt träd. Hovis gnäller på alla hästägare som inte bortstar sina hästar ordentligt. Han irriterar sig på att det fastnar i hans tröja och sen drar han in det i bilen ....... ta på dig en bomullsjacka då, sa jag. det vill han inte för han gillar sina fliströjor.....då får du skylla dig själv, hästar fäller varje vår.....med tanke på att han skott i 40 år så har han varit irriterad länge!   

Just nu har jag tagit en paus i mitt jobb. Det är ju liksom mitt i natten och alla sover här på jobbet. Bara jag är vaken.

Satt en stund och klippte till tapetbitar som jag skall använda till en skänk som har en ful skiva. Bild kommer på den färdiga skivan om någon dag eller så.

Nu börjar köket bli färdigt. Satte den sista våden tapet idag och har målat alla karmar samt satt all pärlspont färdigt. Jag är väldigt nöjd måste jag säga.

Det blev väldigt trivsamt.

Nä, nu skall jag moppa golv en stund, hörs snart igen

kram till er alla och Glad Påsk!

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards