Direktlänk till inlägg 31 mars 2013

Käringen är på G

Av Helene - 31 mars 2013 12:33

När skall det vara nog och varför gör folk som dom gör, handlar det bara om pengar i slutändan, eller ligger problemen djupare....

Presidenter är otrogna, idrottare späder på med droger, politiker missbrukar sin ställning osv.

Läste idag på nätet om en populär zumbaklubb i Main, USA, som inte var en zumbaklubb utan en bordellverksamhet där man fann en borgmästare och andra personer som folk förmodligen ser upp till eller har förtroende för.

Där hade det bla spelats in filmer på kunderna som väl skulle kunna utpressas med dessa filmer om det behövdes.

Jag tycker inte synd om kunderna som skulle kunna bli utpressade. Jag tycker inte synd om innehavarna av klubben (en kvinna och en man) heller, jag tycker att deras verksamhet är äcklig. Inte nog med att det är en bordellverksamhet, det sitter någon och tittar på filmerna i direktsändning, kunderna ovetandes om att de är i bild.

Intigritetskränkande och ovärdigt.....?

Tydligen har de som drivit företaget tjänat en miljon på verksamheten, om det är dollar eller kronor framgår inte. I 18 månader hade klubben varit igång.

Att jag ens läste om detta beror på att jag själv tycker att zumba är ett roligt sätt att träna. Tydligen kan man utveckla detta till vad som helst, tyvärr!

I chefredaktören Jan Helins, Aftonbladet,  söndagskolumn kan du läsa om sex,annonser och idrottsbladet.
Från början handlade egentligen inte kolumnen om sexannonser men......läs den, så förstår du vad jag menar.

Till heders tar dom bort dessa sexannonser på dessa sidor eftersom de inte hör dit. Bra tänkt, ändå undrar jag vart dessa annonser hör? Har dom någon riktigt bra plats någonstans? Återigen hittas det säkert en plats för dom eftersom det ger pengar åt den som upplåter plats för annonsen.


Man skulle kunna tro att jag är på dåligt humör men det är jag inte. Jag reagerar alltid över såna här saker som har med det som jag tycker är skitigt att göra.

Här kommer det fler saker som jag inte gillar.

Ministrar som kan säga vad som helst men ändå få vara kvar," han har ju gjort så mycket bra trots allt och han har ju bett om ursäkt...."

Revaprojektet som jagar folk som är papperslösa. Så duktiga dom är! :(

Jag fattar inte att man som polis vill arbeta med sånt här överhuvudtaget. Det kan väl ändå inte kännas särskilt bra?

Utlämningsärenden som verkar fullständigt vansinniga vilket ger en känsla av att ingen kan vara trygg någonstans.

Sen har vi min käpphäst, den svenska skolan! Där har det blivit så krångligt att genomföra sitt arbet som lärare samt att det inte finns pengar till en kvalificerad verksamhet. 

Vi förlorar i anseende för vår eländiga skola, därför gör regeringen det riktigt svårt för elever att nå målen genom ett i mina ögon hopplöst betygssystem. Det växer också upp läxläsningshjälp högt och lågt på nätet, där unga blivande lärare kan få betalt för att hjälpa elever vars föräldrar har möjlighet att betala för det. Dessa lärarstudenter utlovas som experter och extremt duktiga dessutom!

Jag skulle själv kunna arbeta med detta eftersom jag är lärare men....de jag vill åt kan förmodligen inte betala för sig. Den möjligheten finns inte på deras karta.

Utöver min möjlighet att arbeta med läxläsningshjälp så undrar jag ständigt varför skolan inte kan utbilda våra elever på plats, i skolan. Varför skall elever ha långa dagar i skolan och sen sitta hemma med idiotiska uppgifter i några timmar varje dag? Vem vill göra sånt som vuxen? Ger det någon bra effekt, blir det tryggare för eleverna och föräldrarna, når alla målen lättare? Eller vad handlar det om? Jag har aldrig varit bra på att dela ut läxor under de 25 åren som jag arbetade som lärare om inte "läxan" hade en väldigt viktig betydelse för det vi sysslade med, eller att någon elev slarvat bort sin tid under skoldagen så att arbetsuppgifterna inte blivit gjorda. Under vissa perioder var jag mer eller mindre tvingad att dela ut veckoläxor till bestämda dagar för föräldrarna krävde det....jag avskydde det.

Jag häpnar gång på gång över att skolan utvecklas i snigeltakt och att den gamla traditionen inom skolan fortfarande är förhärskande. Tur att jag inte arbetar där längre!


Nu skall jag gå ut i solen och kratta bort visset gräs och förhoppningsvis skaka av mig känslan av äckel inför alla tokigheter som pågår därute i världen....

Fortsatt Glad Påsk på er!



 
 
Ingen bild

KM

31 mars 2013 20:40

Hoppas det kändes skönt att trycka på "pys-knappen" . Tänk på blodtrycket ! Say no to sex,drugs & rock`n roll :) HI HI. Om jag går till sumban nästa gång ska jag kamma mej ifall jag hamnar på tejp... Du, kratta inte det gula gräset,var lite wild & crazy o tänd eld på det !! Imorn åker jag till Jping o kollar på bilutställning. Det enda kul för mej i helgen. Hälsn. knäppgöken KM.

Helene

1 april 2013 09:46

Jadå, pysknappar är bra, så även för mig. Vill inte elda för jag blir så nervös och orolig för att det skall sprida sig....men visst hade det varit bra att göra det! Ha det bra på bilutställningen!

 
Ingen bild

KM

10 april 2013 19:22

Hoppas du inte överreagerade och föll i bitar av ditt senaste känsloutbrott utan mår bra och kan gå upp på barikaderna igen om det behövs ! Nej vänta! du kanske fick motorstopp på kvasten och inte kommit hem från Blåkulla ? :) Nu kommer värmen du längtat efter . Ut o leta vårtecken ! Kram KM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helene - 31 januari 2019 14:09

Nu är jag på plats och tänker faktiskt försöka ge mig på att blogga lite oftare.Lusten att skriva är inte borta men jag skriver i helt andra sammanhang nu för tiden.Jag kan berätta att livet inte ser lika dant ut nu som det gjorde 2015 i november.När...

Av Helene - 15 juli 2017 00:25

Sist jag skrev var i april 2015.Det är över 2 år sedan.Den senaste veckan har jag känt ett visst sug att skriva igen så nu blir det snart några nya inlägg.Livet har liksom sprungit ikapp mig och numera är jag pensionär, sittandes i rullstol för det m...

Av Helene - 20 april 2015 19:04

Men oj, jag har visst en blogg som bör tas omhand. Ser ju att en och annan kollar om jag skriver något. Hej på er!   Nu för tiden arbetar jag som lärare. Det var några år sedan. Det är ungefär som att cykla. Inte sjuttan har jag glömt pre...

Av Helene - 30 januari 2015 00:08

Ny hemsida äntligen! Den gamla tog liksom slut av någon anledning. www.kurhomeopati.com heter den. Välkomna in på sidan!   Med risk att hamna i dispyt med något troll så lägger jag ut min fb länk också.https://www.facebook.com/CurenturDjurh...

Av Helene - 16 januari 2015 21:50

Fredag kväll. Kallt i huset. Glömde att ta in ved förut så jag får skylla mig själv.Göteborg fick besök av mig idag igen.Hjälpte min mamma en stund med sjukbesök.Det är jobbigt för henne att åka till sjukhuset varje dag för att hälsa på sin livskamra...

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards