Direktlänk till inlägg 10 december 2010

En ny möjlighet erbjuds

Av Helene - 10 december 2010 23:27

Hur trött blev inte jag idag....

Här har man laddat för att göra julgodis på jobbet och så blir det inte färdigt tills jag skall åka hem....jag vet inte ens om det stelnar :) nä, det är inte knäck, skulle aldrig ta på mig det ansvaret, knäck lever sitt eget liv.

Nä, jag brukar göra fudge till jul. Det funkar alltid här hemma men tydligen inte på jobbet. Jag fick överlåta det hela till nattpersonalen. Tur att dom är så gulliga och ville hjälpa mig.

Har haft en bra kväll på jobbet.Jag låg som en padda på golvet och skruvade som en galning. Vi monterade om en soffa och fick en skruv över!!!! . Denna skruv plus diverse annat ligger nu tryggt i verktygslådan.

Hur fiffiga är inte IKEA! Här har man en soffa som man måste ändra och så fixar man det med några skruvar och vips är det klart!

En bra kväll i övrigt, jag känner mig tacksam över att jag får möta så kompetenta människor på mitt jobb. Dessutom så himla mysiga och roliga.

Under veckan har jag byggt mig en bokhylla. Vilket innebar att jag nu inte har hyllor i badrummet att lägga handdukar på.

Detta måste åtgärdas snarast såklart.

Som vanligt har jag använt mig av hyfsat billigt material....resultatet blev kanon och jag är supernöjd.

Här skall bli rena mysfesten till jul. Har ju äran av julaftonsfest med mor och far.

Vi har alltid åkt till dom på julafton men i år har mammma liksom gett upp.

Förra julen erbjöd jag dom att ha det här hemma men mamma sa att vi kör ett år till. I år tyckte hon att det var OK att komma hit. Jag vill verkligen att det skall bli bra och att problem som tex snömängd och åkbarhet skall funka.

Skull det komma idiotiska mängder med snö så får jag väl hyra en jeep av någon.

Det skall bara bli bra och inget annat.

Jag startade upp med att inhandla skinkan häromdagen och lite goda revben. Mums!

I övrigt har jag satsat på att marknadsföra mig på internet.

Måste ju ha ett jobb som ger inkomst också.

Har under hösten läst allt jag kan om detta. Ren utbildning och det har tagit min lediga tid i anspråk så gott som dagligen sen i slutet av juli.

Nu har jag hittat det jag sökt och är supernöjd.

Jag är ingen begåvning när det gäller att hantera datorn men jag älskar att lära mig nya saker. Jag vet också att den som satsar på det här kommer att bli  mer än nöjd.

Jag är helt inställd på att det här är min framtid.

Nyfiken på vad jag gör?

Som vanligt reagera folk med en skeptisk blick när jag talar om det.

Oftast är det ju så att människor man känner väl alltid blir skeptiska när man talar om saker dom själva inte tänkt på eller ens känner till.

Jag har verkligen försökt att hitta något att jobba med på internet. Man måste bara fatta vilka möjligheter där finns.......det är hur stort som helst....möjligheterna är oändliga och det växer för varje dag.....fler och fler ansluter sig över HELA världen.

Kolla in det här www.marketingccp.com , det är min sida.

Jag har kontakter i Libanon, Sydafrika, Indien, Rumänien, USA, Sverige mm

Vem som helst kan faktiskt jobba med det här!

Hör av dig om du är intresserad! Det är dumt att inte kolla, i alla synnerhet som

de allra flesta av oss vill ha en bättre möjlighet att leva ett bra liv.

Kram......livet blir inte bättre av att göra ingenting.......



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helene - 31 januari 2019 14:09

Nu är jag på plats och tänker faktiskt försöka ge mig på att blogga lite oftare.Lusten att skriva är inte borta men jag skriver i helt andra sammanhang nu för tiden.Jag kan berätta att livet inte ser lika dant ut nu som det gjorde 2015 i november.När...

Av Helene - 15 juli 2017 00:25

Sist jag skrev var i april 2015.Det är över 2 år sedan.Den senaste veckan har jag känt ett visst sug att skriva igen så nu blir det snart några nya inlägg.Livet har liksom sprungit ikapp mig och numera är jag pensionär, sittandes i rullstol för det m...

Av Helene - 20 april 2015 19:04

Men oj, jag har visst en blogg som bör tas omhand. Ser ju att en och annan kollar om jag skriver något. Hej på er!   Nu för tiden arbetar jag som lärare. Det var några år sedan. Det är ungefär som att cykla. Inte sjuttan har jag glömt pre...

Av Helene - 30 januari 2015 00:08

Ny hemsida äntligen! Den gamla tog liksom slut av någon anledning. www.kurhomeopati.com heter den. Välkomna in på sidan!   Med risk att hamna i dispyt med något troll så lägger jag ut min fb länk också.https://www.facebook.com/CurenturDjurh...

Av Helene - 16 januari 2015 21:50

Fredag kväll. Kallt i huset. Glömde att ta in ved förut så jag får skylla mig själv.Göteborg fick besök av mig idag igen.Hjälpte min mamma en stund med sjukbesök.Det är jobbigt för henne att åka till sjukhuset varje dag för att hälsa på sin livskamra...

Presentation

Fråga mig

53 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards